B2B e-business: bedrijfsbezoek pgb-Europe

pgb-Europe

Op dinsdag 7 mei 2019 nodigen Natch en het Value Chain magazine digital decision makers uit voor een bedrijfsbezoek bij pgb-Europe.

pgb-Europe is een totaalleverancier van bevestigingssystemen en handgereedschappen. Met een breed en diep productassortiment bieden ze hun klanten een totaaloplossing.
Het bedrijf zet sterk in op e-business en automatisering, zowel in winkels en magazijnen als online. Zo creëerde het bedrijf in samenwerking met Natch een e-commerce platform dat de bestelervaring voor klanten vlotter en eenvoudiger maakt.

Kom leren wat de impact is op de bottom line van pgb-Europe en op de tevredenheid van haar klanten.

 

Agenda

  • 13.30u: Onthaal
  • 14.00u: “Wat zijn de uitdagingen die pgb-Europe in haar sector ervaart?” – Luc Pennoit, CEO pgb-Europe
  • 14.20u: “Hoe stemmen we onze logistiek af op de uitdagingen in de sector en de groei van pgb-Europe?” – Frederik Pennoit, Purchase manager en bestuurder, pgb-Europe
  • 14.40u: Rondleiding door het geautomatiseerde distributiecenter van pgb-Europe
  • 15.00u: “Hoe we het pgb-Europe e-business platform uitbouwden.” – Johannes Heye, Product & Marketing Manager en bestuurder, pgb-Europe en Cédric Collet, Consultant Digital & Strategy, Natch.
  • 15.20u: “Hoe run je een e-business: van e-commerce tot content” – Johannes Heye, Product & Marketing Manager en bestuurder, pgb-Europe
  • 15.40u: “E-commerce workshop: hoe maximaliseer je je rendement” – Cédric Collet, Consultant Digital & Strategy, Natch
  • 16.00u: Receptie en networking

Partner: Natch

Natch bestaat uit een team van B2B e-business experten die uw online business doen slagen. Strategisch onderbouwd, technische sterk en met focus op continuïteit. Onze consultants, analisten en PL's hebben diep inzicht in de customer journeys in productie, distributie, groothandel en service industrieën. Onze developers zijn stuk voor stuk seniors in .net en Microsoft SQL. Klik hier voor meer info. 

Praktisch

Wanneer: dinsdag 7 mei 2019 vanaf 13u30

Waar: 
pgb-Europe 
Gontrode Heirweg 170
9090 Melle

Deelname: 
Deelname is voorbehouden en gratis voor managers uit de industrie, groothandel en retail.
Voorafgaande registratie is verplicht.

Info: 
Heeft u nog bijkomende vragen? Contacteer ons via info@valuechain.be of op +32 (0)50 40 80 80.

Registreer nu via onderstaande knop! 

! Let op: Wegens het grote succes van dit event kan u zich jammer genoeg niet meer inschrijven. Een aantal gasten heeft echter hun aanwezigheid nog niet bevestigd, dus als u zich registreert komt u op onze wachtlijst terecht. Wij houden u dan verder op de hoogte!
 
Inschrijven
X