Intelligent Operations Tour: Bedrijfsbezoek Carglass

Intelligent Operations Tour: bedrijfsbezoek Carglass

Op dinsdag 21 mei '19 nodigen Value Chain en Cegeka u, in het kader van de Intelligent Operations Tour, uit voor een bedrijfsbezoek bij Carglass. 

Carglass is dé specialist voor het herstellen en vervangen van autoruiten en is sinds kort ook actief in het herstellen van carrosserieschade. Carglass is al bijna 30 jaar dé referentie op de markt op vlak van voertuigbeglazing. Jaarlijks kunnen meer dan 290.000 klanten terecht in meer dan 40 filialen of kunnen ze verder geholpen worden via hun mobiele service. 

Achter de vlotte service van Carglass schuilt ook een gestroomlijnde IT-architectuur. Een tijdje geleden stapte de groep, in samenwerking met Cegeka, over op een nieuw centraal ERP platform met Microsoft Dynamics en andere toepassingen.

Tijdens dit bezoek verzorgt Tim Berx, Supply Chain Director, een introductie over Carglass en de rol van het Europees Distributiecentrum (EDC). Daarnaast belicht hij uitvoerig het ERP-implementatietraject en bespreekt hij welke bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn dankzij de invoer van het Microsoft Dynamics ERP-platform.

Tot slot nemen we u mee voor een rondleiding doorheen het grootste glasmagazijn ter wereld. We geven u een exclusieve blik achter de schermen van het Belron® Quality Center of Excellence.  

Partner: Cegeka

Cegeka is een onafhankelijke, technologische dienstverlener. Als strategische en innovatieve partner met een sterke expertise in multicloud-diensten begeleiden we onze klanten bij hun digitale transformatie. We ondersteunen onze klanten onder meer met software- en infrastructuuroplossingen, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen voor exponentiële technologieën en outsourcing.

Agenda

  • 13.00u: Registratie met koffie
  • 13.30u: Uiteenzetting door Microsoftpartner en klant
  • 15.00u: Bezoek aan het magazijn, distributiecentrum
  • 16.00u: Afsluitende drink met mogelijkheid tot netwerking
  • 17.30u: Einde

Praktisch

Wanneer: dinsdag 21 mei 2019

Waar: 
Europees DistributieCentrum (EDC) Carglass
ruisbosstraat 5
3740 Bilzen

Deelname is gratis en voorbehouden voor managers uit industrie, groothandel, retail en distributie. 

Vragen? Contacteer ons via info@valuechain.be

Registreer nu via onderstaande knop!
 
Inschrijven
X