Masterclass Voorraadbeheer: houd uw voorraad onder controle – een pragmatische aanpak (Gent)

Het management is verantwoordelijk voor de hoogte van de voorraden, voor het realiseren van de optimale servicegraad voor de klanten en tegelijkertijd voor het (financieel) tevredenstellen van de stakeholders/shareholders.

Uit gesprekken met managers komt vaak naar voren dat ze hiervoor het juiste gereedschap zouden missen. Daar willen we verandering in brengen door enkele verbeterpunten aan te halen.
  • Wie is verantwoordelijk voor de voorraad? De rol van het MT;
  • Welke zijn de belangrijkste KPI’s en stuurmiddelen? Het assortiment, de voorraadhoogte, de stocked/non-stocked beslissing, de ABC-classificatie, de servicegraad naar de klant;
  • Hoe omgaan met? Bestel- en voorraadkosten, leveranciersbeoordeling, forecast accuracy, bullwhip triggers in de keten (kwantumkorting, bonusprobleem, het ‘grote order’, …)
  •  ...

Docent: Paul Durlinger

Als docent heeft Paul vele colleges op het gebied van voorraad- en productie management verzorgd, op een groot aantal universiteiten in binnen en buitenland. Hij zette zogenaamde distance learning colleges op, die inmiddels door 10.000-en studenten zijn gevolgd. Voor bekende organisaties en bedrijven als Evofenedex, Pato en Slimstock ontwikkelde hij specifieke trainingen op tactisch- strategisch niveau. Paul is een veelgevraagd spreker op (internationale) evenementen waarbij inmiddels duizenden managers zijn unieke manier van presenteren hebben kunnen ervaren.  

Praktisch

Deze Masterclass gaat door op dinsdag 13 oktober '20 te Gent. 

Locatie 

Nieuwgoed Seminariecentrum 
Grotesteenweg-Zuid 8
9052 Gent

Registratie vanaf 8h30, start programma op 9h. Het einde is voorzien omstreeks 17h00.

Deelnametarief:
  • Value Chain abonnees/PICS leden: € 390
  • Niet leden: € 550 (*)
(*) Het is dus interessanter om een abonnement te nemen op het volledig informatiepakket van Value Chain (€ 139/jaar) of een Pics lidmaatschap (€ 240/jaar) aan te gaan. Kmo's kunnen een tegemoetkoming krijgen via de kmo-portefeuille. 

Deze Summerclass wordt georganiseerd op donderdag 22 oktober te Antwerpen. Klik hier voor meer info.

Recupereer tot 30% van het deelnametarief!

Bent u werknemer, zelfstandige of vennoot van een Vlaamse kmo? Dan kunt u met de kmo-portefeuille tot 30% van het inschrijvingsgeld recupereren. Meer info vindt u op kmo-portefeuille.be of contacteer Valerie op het nummer +32 (0)50 40 80 80 of via valerie@valuechain.be
Inschrijven
X