Virtual Supply Chain Innovations 2020

Concept

De klassieke succesformule van Supply Chain Innovations moeten we noodgedwongen even opbergen en kunnen we hopelijk in 2021 opnieuw uitrollen. Maar in deze digitale wereld zijn er geen grenzen en kunnen we u de eerste editie van Virtual Supply Chain Innovations voorstellen.

Op 26 november heet onze host Martine u vanaf 09:00u welkom in de virtuele wereld van Value Chain. U wandelt binnen en aan de informatiebalie maakt Martine u meteen wegwijs. U kunt ervoor kiezen om in het seminarprogramma één of meerdere sessies mee te pikken. Het programma belicht zoals altijd de innovaties in de verschillende domeinen van supply chain management. Digitalizering, forecasting, planning, voorraadbeheer, warehouse management, e-commerce en transport optimalisering, komen aan bod tijdens de uiteenzettingen. Hiervoor doen we beroep op academici en visionaire managers maar ook ervaringsdeskundigen die dagelijks met de voeten in het slijk staan.

Host Martine maakt u ook wegwijs op de beursvloer waar uw partners hun contactpunt hebben. U kunt alle contactpunten bezoeken zoals in real life, een video met een oplossing bekijken, enkele folders met extra info downloaden en een chat opzetten met de vrouw of man achter de balie. Moet u proberen. De gecreërde omgeving is bijzonder aantrekkelijk en intuïtief. Het resultaat is wel dat u opnieuw helemaal geïnformeerd bent.

Om aanwezig te kunnen zijn bij de uiteenzettingen en om de contactpunten te kunnen bezoeken moet u zich vooraf registreren.Iedereen kan zich 'gratis' inschrijven.
U ontvangt vervolgens bevestigingsmails, login's en wordt natuurlijk verder op de hoogte gehouden van de virtuele toeters en bellen.

Hebt u nog vragen of wenst u ook een booth op Virtual Supply Chain Innovations? Contacteer valerie@valuechain.be.
   

Programma

Via volgende vindt u het voorlopige programma van Virtual Supply Chain Innovations 2020: https://www.valuechain.be/nl/supplychaininnovations/55360/programma

Ga op 26 november naar een van onze virtuele seminarruimtes. Alle uiteenzettingen zijn in studio opgenomen.
Kies op elk moment die uiteenzettingen die uw informatiehonger kunnen stillen.

Praktisch

Wanneer?
26 november 2020
vanaf 09.00u tot 17.00u

Vanaf 09.00u kunt u als geregistreerde bezoeker inloggen en Virtual Supply Chain Innovations 2020 betreden.
Tot 17.00u zijn de partners aanwezig op hun stand en u kunt met hen in contact treden via chat.

Waar?        
Online, op uw favoriete plek

Toegang tot Virtual Supply Chain Innovations 2020?
Gratis voor iedereen
Registratie is verplicht

Uw gegevens worden conform de GDPR verwerkt
U deelt uw gegevens enkel met de partners waarmee u contact hebt gehad. Uw gegevens worden niet aan derde partijen doorgegeven, meegedeeld of verkocht.Registreren? Registratie is verplichtWanneer u bent geregistreerd ontvangt u een bevestigingsmail en vervolgens ook uw login. Wij houden u als geregistreerde bezoeker ook op de hoogte van alle inhoudelijke en praktische zaken via mail. Hou dus uw mail in de gaten. Bekijk ook eens uw ongewenste e-mail of spammap. Misschien kunt u @valuechain.be op de witte lijst plaatsen?


Registreer nu via deze knop!!  


NIET inschrijven via onderstaande knop!
Inschrijven
X