Smart Digital Transformation 2021 - The Online Summit for Strategic Thinking about Technology

Concept

Op donderdag 29 april 2021 organiseert Value Chain ‘Smart Digital Transformation 2021 – The Online Summit for Strategic Thinking about Technology’.
 
De doelstelling van dit online event bestaat erin om expertise te delen met CEO’s, supply chain managers, logistiek managers, ICT-managers, …, deelnemers te informeren over de recente technologische ontwikkelingen en de impact ervan op de bedrijfsstrategie in het algemeen en supply chain management in het bijzonder.
 
Iedereen heeft het vandaag over digitale transformatie, maar tijdens deze summit willen we het containerbegrip invullen met concrete oplossingen en cases die rechtstreeks verband houden met supply chain management.

Het is geenszins de bedoeling er een summit van te maken voor techneuten. Wij willen de technologie belichten vanuit businessperspectief. De deelnemers moeten inzicht krijgen in de ontwikkelingen en mogelijkheden zonder zich te hoeven verdiepen in de pure IT-kant. De beslissing om bepaalde aspecten van de bedrijfsvoering te digitaliseren worden niet genomen vanuit de technologie, maar vanuit de overtuiging dat de investering een meerwaarde betekent voor het bedrijf.


Het programma komt weldra online. Registreer u nu alvast en neem dus zeker regelmatig een kijkje op deze pagina voor een update van het programma! 
 

Praktisch

Wanneer: donderdag 29 april 2021 

Waar: online

Deelname is gratis voor managers uit industrie, groothandel, distributie en retail die vooraf intekenen. Eveneens gratis toegang voor 3rd Party Logistics Providers en bezoekers uit de transportsector.

Aanbieders van oplossingen die geen partner zijn kunnen niet deelnemen aan dit event (tenzij ze partner zijn). 

Vragen? Contacteer ons via info@valuechain.be of op +32 (0)50 408080
 
Inschrijven
X