Managementsystemen van vroeger en nu

Programma

ISO en managementsystenen: Wat is een managementsysteem nu eigenlijk? Hoe krijgt een organisatie een certificaat? Waarom eigenlijk een certificaat en wat zijn de voordelen? Wat staat er in de nieuwe ISO-normen? Welke andere zijn er? Waarom zijn er verschillende versies van standaarden en hoe zit het bij de overgang van één versie naar een andere? Even zovele vragen die u zich wellicht al gesteld heeft. Wij trachten alles voor u op een rijtje te zetten met voorbeelden, cijfers en de vereiste inzet.
 
Concreet: wat moet ik doen als ik al over een ISO 9001 en/of een ISO 14001 certificaat beschik en wens over te gaan naar de nieuwe IS0 9001:2015 versie? Wat valt er weg en hoe begin ik eraan? Wie zijn de stakeholders, wat zijn de risico’s en wat zijn de processen en hun invulling?
 
AKIRA Translations behaalde recent het ISO 9001:2015 certificaat. De operations manager bespreekt zijn ervaringen doorheen dat traject en beantwoordt uw vragen omtrent het waarom, de ervaringen van leidinggevenden en medewerkers, de audit en de voor- en nadelen. 

Agenda

  • 12.30u - Ontvangst met broodjeslunch
  • 13.15u - Verwelkoming 
  • 13.30u - Managementsystemen vroeger en nu, Dirk Roelens, partner Moore Stephens België en partner CIMCIL
  • 14.30u - High level structuur en nieuwe begrippen, Henk Deprez, sr. manager Moore Stephens Strategy & Operations
  • 15.45u - AKIRA Translations: introductie van ISO 9001:2015, Lieven Lannoo, operations manager
  • 16.30u - Slotwoord en afsluitende drink

Praktisch

Datum: donderdag 29 juni 2017

Locatie: Moore Stephens Gent, Deinsesteenweg 114 in Drongen 

Deelname is gratis en voorbehouden voor managers uit de industrie, groothandel, retail, distirbutie en logistieke dienstverleners. Voorafgaande registratie verplicht. 

Vragen? Contacteer ons via info@valuechain.be of via +32 (0)50 40 80 80. 

Registreer nu via de knop hieronder!
 

In samenwerking met

Inschrijven
X