Value Chain Bustour: bezoek Beate Uhse en DASSY

Beate Uhse en DASSY

Op woensdag 13 september 2017 nemen Value Chain en partner Slimstock u mee op bezoek bij Beate Uhse (Pabo) en DASSY. We verzamelen in Brugge en gaan vervolgens met de bus richting de twee bedrijven, waar we dieper ingaan op hun voorraadbeheer en een uitgebreide rondleiding voorzien.

 

Agenda

  • 09.00u: Vertrek bus – parking Kinepolis Brugge
  • 10.30u: Aankomst Beate Uhse (Terneuzen)
  • 10.30u – 12.00u: Presentatie + rondleiding Beate Uhse
Beate Uhse is het hoofdkantoor van de gekende keten Pabo. De organisatie is actief binnen retail (Pabo-winkels) en e-commerce (Pabo-webshop). Opererend vanuit Zeeuws Vlaanderen is Beate Uhse in de loop der jaren uitgegroeid tot een handelsonderneming met miljoenen klanten in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Tsjechië.
Het bedrijfsconcept: het discreet aanbieden van een breed en prikkelend assortiment, met respect voor ieders wensen en levensstijl. Al 28 jaar heeft het bedrijf een toppositie in de erotische sector.
 
Inhoud bezoek

- Wie is Beate Uhse en wat doet het bedrijf?
- Wat zijn de uitdagingen van een omnichannel supply chain?
- Wat is de impact van retouren binnen het voorraadoptimalisatietraject en hoe ga je hiermee om?
- Rondleiding en Q&A. 
  • 12.00u – 13.00u: Broodjeslunch 
  • 13.00u – 14.15u: Busrit richting DASSY Brugge
  • 14.30u – 16.00u: Presentatie + rondleiding DASSY
DASSY is een Europees merk van professionele werkkledij. Die wordt vakkundig ontworpen voor professionals uit diverse sectoren, zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van kwalitatieve werkkledij, een creatief en ervaren Belgisch R&D-team, een eigen productiecentrum en magazijn optimaliseert DASSY het volledige productieproces om klanten een uitstekende service te kunnen garanderen. DASSY ‘professional workwear’staat over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. 
 
Via een uitgebreid dealernetwerk blijft DASSY zijn marktaandeel verder versterken in meer dan 20 landen. De ambities om verder te blijven groeien werden in 2012 verwezenlijkt met een gloednieuw hoofdkantoor. Dat biedt ook 6.000m² aan opslagruimte, waar de voorraad wordt beheerd. Een logische stap in de evolutie van Dassy om het logistieke proces te optimaliseren en klanten zo verder een uitstekende service te garanderen.
 
Inhoud bezoek

- Wie is DASSY en wat doen ze?
- Welke uitdagingen zijn er rond het voorraadbeheer en hoe worden deze aangepakt?
- Rondleiding en Q&A. 
  • 16.00u: Terugrit naar parking Kinepolis

Praktisch

Datum: woensdag 13 september 2017

Locatie vertrek: 
Kinepolis Brugge
Koning Albert I-laan 200
8200 Brugge

Deelname:
Deelname is voorbehouden voor deelnemers van voorraadhoudende bedrijven. Uw deelname is GRATIS.
Maximaal 2 inschrijvingen per bedrijf.

Voorafgaande registratie is verplicht.

REGISTREER NU via de knop onderaan deze pagina.


 
Inschrijven
X