QRM Bachelor training
Praktijk gerichte trainingen door QRM University

Quick Response Manufacturing Bachelor training

QRM lijkt na een eerste kennismaking misschien ‘To good to be true’. Maar dat is niet zo.  ‘Lead Time Reduction’ is voor de Europese productiebedrijven het antwoord op de uitdagingen van vandaag. Dit is wat de klanten vragen. QRM geeft een duidelijk pad aan, hoe dit doel kan worden bereikt. Doorlooptijdverkorting heeft een direct oorzakelijk verband met het verminderen van WIP en vele ander kosten. QRM geeft niet alleen een antwoord op de steeds dwingender klantvraag het geeft bovendien een antwoord op die andere uitdaging: kostenreductie. Alleen QRM zet beide in de juiste volgorde en het juiste perspectief.

Maar QRM werkt niet alleen voor productiebedrijven, ook andere sectoren in de administratie, banking, insurance en zorg kunnen van deze nieuwe inzichten profiteren. De titel ‘QRM Organisatie’ wordt voor de toekomst het kenmerk van uitmuntendheid en succes.

In januari is het boek ‘The Monetary Value of Time’ gepubliceerd door Joyce I. Warnacut. Als één van de eerste adepten van QRM slaagt zij er in op een heldere manier duidelijk te maken waarom traditionele (boekhoud)methoden ‘de klanten doen wachten’ en hoe u dit kan verhelpen. QRM University introduceert als eerste in Europa deze kennis in zijn QRM opleidingen.

QRM is een alomvattende methode op maat van bedrijven en organisaties. Om hiermee succesvol te zijn, is het nodig dat eenieder in de organisatie die met QRM zal geconfronteerd wordt, de basisprincipes van deze methode kent. Enkel dan zullen die medewerkers een positieve bijdrage kunnen leveren tijdens de implementatie van de QRM methodiek. Om onze regering(en) te persifleren, zijn de drie belangrijkste QRM-succesfactoren uiteindelijk: ‘Training, Training en Training’.

Praktijk gerichte trainingen door QRM University

Na het succes van de voorjaarstraining in januari lanceert QRM University een nieuwe reeks opleidingen vanaf september '17.

De QRM-theorie die professor Rajan Suri heeft beschreven in zijn boek ‘It’s about TIME’, wordt in detail onder de loep genomen en tijdens de training ook getoetst aan de praktijk via het uitwerken van een business case. Op die manier wordt niet alleen theoretische kennis verworven maar doen alle cursisten  ook praktijkervaring op die zij aansluitend  in hun eigen werkomgeving kunnen toepassen.

In deze nieuwe reeks wordt uitdrukkelijk ingegaan op wat prof. Joyce Warnacut beschrijft in haar boek: “The Monetary Value of Time’ of ‘Why traditional accounting systems make customers wait’

Aan het eind van de opleiding kan optioneel door de deelnemer een test worden gemaakt om zijn verworven kennis te toetsen. Een geslaagde test geeft recht op het certificaat van ‘QRM Bachelor’.

Programma

18:00

06/09/2017 De kracht van Tijd

18:00

13/09/2017: Doorlooptijdverkorting & Manufacturing Critical-Path Time (MCT)

18:00

20/09/2017: De klant is de referentie: Focused Target Market Segments

18:00

27/09/2017: De nieuw organisatie: De QRM cel

18:00

04/10/2017: Systeemdynamica verklaart de nood aan reserve capaciteit.

18:00

11/10/2017: High Level Capacity Planning & Polca: Al dansend door de fabriek

18:00

18/10/2017: De waarde van tijd in geld – Waarom traditionele ERP pakketten uw doorlooptijd verlengen!

18:00

25/10/2017: Een bedrijfsbrede aanpak & Implementatie in de praktijk

Praktisch

De training 'QRM Bachelor' omvat een reeks van 8 avondsessies van telkens 3 uur (18u tot 21u).

Locatie: Prins Boudewijnlaan 30, 2550 Kontich (lokalen van Ackinas).

De deelname aan de training kost € 1.600. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Noteer dat kmo’s een tegemoetkoming kunnen bekomen tot 40% via de Kmo-portefeuille.

De vergoeding voor het cursusmateriaal bedraagt € 180. Hierin zitten de boeken van R. Suri en J. Warnacut en de handouts van de presentaties. 
 
Schrijf u nu in via de knop onderaan deze pagina.

Nog vragen? Contacteer ons op info@valuechain.be of op het nummer +32 (0) 50 40 80 80. 
Inschrijven
X