Go4Logistics

Go4Logistics
Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Geïnspireerd door de noden van de logistieke ondernemers werd een nieuwe, innovatieve “Go4TMS” oplossing gebouwd op basis van Microsoft Dynamics NAV (nu gekend onder de naam Microsoft Dynamics 365 Business Central).

Go4TMS biedt ondersteuning voor de verschillende types vervoerders, expediteurs en logistieke spelers. Onze oplossing omvat functionaliteiten aangepast aan de verschillende soorten transport: groupage & distributie, container transport, tank transport, intermodaal transport, enz. De oplossing is zowel geschikt voor het inplannen van uw eigen materiaal, als voor het doorsturen van opdrachten naar externe vervoerders en het inboeken van verschepingen op ferry’s en treinen.

Go4Logistics is een 'telg' uit de Cronos familie, het grootste onafhankelijke Belgische IT bedrijf met meer dan 5000 medewerkers. Deze link garandeert een financiële sterkte en is tevens een bron van expertise en mankracht. Welk probleem u ook hebt, wij hebben een specialist in huis om u te helpen!

De Go4Logistics consultants kennen uw business door en door en zullen niet enkel onze TMS software implementeren, maar samen met u de beste oplossing uitwerken afgestemd op de noden van uw bedrijf. Naast onze software oplossingen levert Go4Logistics eveneens management advies rond proces optimalisatie, change management, begeleiden van aankoopprocessen, enz...en dit zowel in binnen-als buitenland.

Vestigingen

Adres:
Noorderlaan 79 / 13
2030 Antwerpen
België

Bezoek de website
Contact:
Veerle Goossens Sales & Marketing Manager
Tel: 03 443 12 15/04 89 393 885
vg@go4logistics.be

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X