TGW Benelux

TGW Benelux
TGW Logistics Group is een toonaangevende wereldwijde systemintegrator van zeer dynamische, geautomatiseerde en kant-en-klare logistieke oplossingen.
 
In juni 2016 heeft TGW een Benelux vestiging geopend in Oud-Gastel (Roosendaal) in Nederland. Dit is gelegen in de logistieke hotspot van West-Noord Brabant en met deze locatie kunnen we zowel de Belgische als Nederlandse markt bedienen en medewerkers uit beide landen aantrekken. Begonnen als een klein team, telt het Benelux team vandaag de dag meer dan 50 medewerkers. In de afgelopen jaren hebben we een mooi groeipad doorgemaakt in de Benelux, door het succesvol contracteren van nieuwe klanten en het blijven bedienen van > 100 klanten met TGW equipment als onderdeel van hun logistieke operatie.
In 5 jaar tijd zijn wij gegroeid naar een volwaardig team bestaande uit sub afdelingen Sales & Solution Design, Project Management, HR en LifeTime Services.
Onze groeiambities voor de Benelux blijven hoog, mede door een continue vraag vanuit de markt waarop wij ons richten: Apparel, Grocery, Industrial & Consumer Goods.
De komende jaren zullen wij ons groeipad voortzetten.
 
TGW Systems BV is onderdeel van TGW Northern European met meer dan 500 medewerkers met de volgende locaties:
Verenigd Koninkrijk (Market Harborough)
Litouwen (Kaunas)
Benelux (Oud Gastel)
Scandinavië (Gotheburg)
 
In de NEHUB werken we met onze cross border teams aan klantprojecten.
 
TGW heeft een visie over wat we willen bereiken, hoe we daar gaan komen en de bijbehorende mijlpalen die we onderweg willen bereiken. Leidraad van deze reis zijn onze Culture en Values in combinatie met onze mensen die ons TGW DNA bepalen. TGW wordt gedreven door de filosofie van de Foundation, "Focusing on People - Learning and Growing". Gebaseerd op deze filosofie is ons doel bij TGW om een open, plezierige en aangename werkomgeving te creëren waar hard werken om bedrijfsresultaten te behalen en persoonlijke groei worden aangemoedigd.

Vestigingen

Adres:
Business Center Rietschotten 1/101
4751 NX Oud Gastel
Nederland
Contact:
Corina Stoutjesdijk
Tel: +31 165 763030
Corina.Stoutjesdijk@tgw-group.com

Logindex Categorieen

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X