UVOTec

UVOTec
Het lossen of laden van niet-gepalletiseerde goederen kan enorm belastend zijn voor uw operationele teams en neemt vaak veel tijd in beslag. Zeker als u niet over de juiste apparatuur beschikt.
Om operatoren deze taak efficiënter te laten uitvoeren en de laad- en lostijden per trailer of container drastisch in te korten, kunt u vertrouwen op de expertise en ervaring van UVOTec en de conveyoroplossingen die we aan de man brengen. Meer dan 20 jaar zien wij in heel Europa hoe iedere klant zijn goederenstroom verwerkt.
E-commerce-klanten, pakketbedrijven, meubelhandelaars, productie-eenheden. Fashion of voeding? Crossdock of opslag? Productie of 3PL? Als u in aanraking komt met in- en/of uitgaande niet-gepalletiseerde goederen, dan kunnen we u helpen om dat proces te herbekijken.
Met referenties zoals Amazon, ZARA, IKEA, GXO Logistics, DHL Parcel, Nike of H&M zijn we zeker u van dienst te kunnen zijn.
Wij zoeken samen met u de beste oplossing voor uw applicatie. Ons team helpt u graag verder. Bel ons en maak een afspraak.

Vestigingen

Adres:
Coebergerstraat 49
2018 Antwerpen
België

Bezoek de website
Contact:
Laurent Uvo
Tel: +32 3 455 43 22
info@uvotec.eu

Logindex Categorieen

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X