iOnLogistics

iOnLogistics
iOnLogistics biedt logistieke software voor bulk, breakbulk, 3PL/4PL-dienstverleners en terminals. Ze ontwikkelden hun Order2Cash tool (iTOS) vanuit het inzicht hoe deze bedrijven operationeel werken. Verdere updates van de software met verbeterde functionaliteiten worden steeds geïnspireerd door de gedeelde vragen van hun klantenportefeuille in de logistieke sector. Hierdoor worden alle administratieve, financiële en goederenprocessen gestroomlijnd.

De sterkte schuilt in de combinatie van een webgebaseerde software met modules voor alle logistieke activiteiten. Logistieke processen worden realtime verwerkt, aangevuld met een cloud EDI-platform en de nieuwste technologieën. Verder zijn er specifieke functionaliteiten voor het verwerken van value added services, berekenen van warehouse rent, uitgebreide rapportage, uren-registratiemodule, een planningstool en meer.

De missie van iOnLogistics is om de kosten voor het runnen van bedrijven te optimaliseren en tegelijkertijd de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren. 
 

Vestigingen

Adres:
Kapellensteenweg 488
2920 Kalmthout
België
Contact:
Yentl Van Gucht
Tel: +32 474 67 39 18
yvangucht@ionlogistics.eu

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X