Deloitte

Deloitte
Deloitte is marktleider in Audit, Accounting, Consulting, Risk Advisory en andere professionele diensten. Met meer dan 6.000 werknemers in België, is Deloitte in staat haar klanten te helpen bij het creëren van toekomstbestendige bedrijfsmodellen, van strategie tot implementatie. 

Supply Chain & Network Operations is een divisie binnen Deloitte Consulting en bestaat uit een team van 10.000 professionals over de hele wereld. Het team is stevig geworteld in de Belgische logistiek en heeft ervaring opgebouwd binnen verschillende industrieën, zoals energy & resources, industrial products, life sciences & healthcare, consumer, financial services en telecom. 

Deloitte ondersteunt u met het ontwerpen, implementeren en runnen van uw Digitale Supply Netwerken, gericht op de uitdagingen en opportuniteiten in de toekomst. Dit door een platform te verstrekken om kritische inzichten te generen, business processen te optimaliseren en Supply Chain activiteiten te automatiseren overheen de hele waarde keten. 

Vestigingen

Adres:
Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
1930 Zaventem
België
Contact:
Paul Delesalle
Tel: + 32 476 49 50 08
pdelesalle@deloitte.com
Adres:
Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
1930 Zaventem
België
Contact:
Kevin Overdulve
Tel: +32 479 91 02 28
koverdulve@deloitte.com

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X