Motrac

Motrac
Motrac is de officiële importeur én verdeler van de toonaangevende Linde heftrucks en magazijntrucks in België, alsook van Tennant reinigingsmachines in België en Luxemburg.

Dankzij meer dan 50 jaar expertise met deze A-merken kunnen we onze klanten producten en diensten op maat aanbieden. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van intralogistiek en vloerreiniging, waarbij we een onderscheid maken tussen 6 kernactiviteiten:
  • Handling
  • Cleaning
  • Service & parts
  • Occasies
  • Verhuur
  • Advies & expertise 
Door voor Motrac te kiezen, kiest u de aanbieder bij uitstek van duurzame, comfortabele trucks en reinigingsmachines. Deze zijn steeds uitgerust met de nieuwste innovaties, die voor een maximum aan productiviteit zorgen en de veiligheid van de toestellen optimaliseren.

U kiest ook voor een partner die veel waarde hecht aan een lokale dienstverlening. Met onze filialen in Antwerpen, Dottenijs en Ciney zijn we over heel België verankerd. Dit heeft als groot voordeel dat er steeds in de lokale taal gecommuniceerd kan worden met onze ervaren vakmensen.

Voor al uw logistieke uitdagingen, slechts één adres: Motrac!

Vestigingen

Adres:
Noorderlaan 612
2030 Antwerpen
België

Bezoek de website
Contact:
Evelien Jacobs
Tel: +32 3 360 11 35
evelien.jacobs@motrac.be
Adres:
Route Nationale IV 3B
5590 Ciney
België

Bezoek de website
Contact:
Adres:
Kaaistraat 28
7711 Dottenijs
België
Contact:

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X