Knapp Benelux bv

Knapp Benelux bv
KNAPP is internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. Focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling (o.a. OSR Shuttle TM EVO, Pick-it-Easy GTP & Robot, Streamline & Powerline conveyors, Pocket Sorter, Vision Solutions en KiSoft One WMS, WCS en SCADA, …).

KNAPP - ‘Value Chain Tech Partner’. Als technologie bedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar een hogere graad van efficiëntie in de waardecreatie van onze klanten naar hun klanten toe. Daarbij kijken we naar de integrale ketenlogistiek, de goederenstromen vanaf de productie (maakindustrie) over de distributiemagazijnen tot bij het Point-of-Sales. Onze oplossingen zijn een samenspel van mechantronica, automatisering van de datastromen en continue verbetering binnen een brede service portfolio. In een lange termijn partnership met onze klanten zullen we hierbij blijven investeren in innovatie.

De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie & productontwikkeling, het projectmatig denken & doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.
KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten: Healthcare, Fashion & Lifestyle, Retail, Wholesale en Food, met een bijzondere expertise in omnichannel operaties binnen deze branches, alsook op Industry.
Voor onze klanten streven we naar het vinden van unieke en veelzijdige, doch eenvoudige oplossingen voor complexe vraagstukken (‘Making Complexity Simple’) met een nul fouten kwaliteitsborging in de processen (‘Zero Defect Warehouse’). Hierbij hebben we oog voor effectiviteit, efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kosten/baten. Centraal staat het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen, openheid, creativiteit en samenwerking.

Vestigingen

Adres:
Amelia Earhartlaan 17
9051 Sint-Denijs-Westrem
België

Bezoek de website
Contact:
Werner De Swaef
Tel: +32 496 27 60 63
werner.deswaef@knapp.com

Logindex Categorieen

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X