Kardex Remstar

Kardex Remstar
Kardex Remstar behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van geautomatiseerde opslag- en orderpicking-systemen. De producten zijn ontworpen om productiviteit te verhogen en arbeidsprocessen efficiënter te laten verlopen. Dankzij op maat ontworpen oplossingen kunt u uw opslagruimte optimaal gebruiken. Sinds 1873 heeft Kardex Remstar meer dan 140.000 systemen succesvol geïnstalleerd – een bewijs van de productiviteit en betrokkenheid van de medewerkers.
 
Kardex Remstar levert complete geautomatiseerde opslag- en orderpick oplossingen, inclusief de benodigde (WMS) software en randapparatuur. De oplossingen worden ingezet in een grote diversiteit aan industrie segmenten en kunnen sterk in omvang variëren. 
De oplossingen beginnen bij 1 enkele opslag unit, maar wij leveren ook oplossingen met opslagsystemen tot ongeveer 30.000 bakken en tot een benodigde orderpick performance van 2.000 regels per uur.
 
Als onderdeel van de Kardex Group met meer dan 2.000 medewerkers is Kardex Remstar in staat zijn knowhow over te dragen in de vorm van service, ondersteuning en scholing.

Kardex Remstar is onderdeel van de Kardex Group.

Vestigingen

Adres:
Eikelenbergstraat 20
1700 Dilbeek
België

Bezoek de website
Contact:
Marc Willen
Tel: +32 496 290401
marc.willen@kardex.com

Logindex Categorieen

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X