Lees Ook

Ruime waaier aan onderwerpen tijdens seminars van Supply Chain Innovations

Ruime waaier aan onderwerpen tijdens seminars van Supply Chain Innovations
Het programma van Supply Chain Innovations staat vrijwel volledig online. U zult merken dat er heel veel verschillende aspecten van supply chain management aan bodt komen tijdens de sessies.
Nieuwe samenwerkingsmodellen worden toegelicht tijdens 4 op elkaar volgende sessies. Supply Chain Metrics worden grondig uitgediept tijdens de academische sessie en bekeken vanuit verschillende standpunten in de praktijkcases. Dat performantie management en proces optimalisering een continue zorg zijn weet iedereen maar tijdens verschillende sessies vertellen uw collega's hoe zij in hun bedrijf een doorbraak hebben gerealiseerd. Voorraadbeheer, foracasting en planning, de klassieke vraagstukken van de supply chain manager ontbreken ook nu niet dank zij de praktijkgetuigenissen. Warehouseing en e-commerce prijken ook nu hoog op de agenda en iets nieuwer zijn de cases waarbij Manufacturing Execution Systems een belangrijke rol spelen.
Voor elk wat wils en niet te missen. Respecteer uzelf en teken nu in op Supply Chain Innovations. U kunt er gewoon niet ontbreken. Registreer vooraf en kom gratis.
Lees Ook
X