Lees Ook

Filip Van den Abeele neemt Industry 4.0 onder de loep tijdens Supply Chain Innovations

Filip Van den Abeele neemt Industry 4.0 onder de loep tijdens Supply Chain Innovations
De vierde industriële revolutie dient zich luidkeels aan, en is even onvermijdelijk als ingrijpend als de opkomst van het weefgetouw, de lopende band of de robot. We staan voor een nieuw tijdperk, waarin innovatie aanleiding geeft tot disruptie, en ontwrichting van ons economisch weefsel. Filip Van den Abeele, ingenieur en ondernemer, schetst in deze keynote de aardverschuivingen die Industry 4.0 kan veroorzaken in diverse domeinen zoals de maakindustrie en de materiaaltechnologie, landbouw en voeding, ICT, geneeskunde, groene energie, mobiliteit, financiën, enz...
Filip Van den Abeele is bij de meesten onder ons bekend van het tv-programma 'De Laatste Show' op de VRT, waar hij Chef Wetenschap was en in het laatste seizoen zijn eigen rubriekje “Leve de Wiskunde!” presenteerde. In 2013 was hij als Vriend van de Wetenschap de vaste scientific sidekick van Marcel Vanthilt in het Een-programma ‘Ook Getest op Mensen’.
Hij is als spreker in staat om de meest complexe vragen te beantwoorden met een mix van dadendrang en kwinkslagen, en ingewikkelde onderwerpen zo helder uit te leggen dat iedereen ze fantastisch vindt. Hij brengt zijn uiteenzetting tijdens als middag keynote in vervanging van Arent van ’t Spijker die zich plots laat verontschuldigen.
Teken nu in op Supply Chain Innovations 2016 dat volgende week donderdag 17 maart doorgaat in Antwerpen. Inkom is gratis.
 
Lees Ook
X