Lees Ook

Met Value Chain naar CeMAT

Met Value Chain naar CeMAT
Van 31 mei tot 3 juni wordt CeMAT georganiseerd in Hannover. Misschien bent u een vaste bezoeker van deze grote intralogistieke beurs of dacht u om dit jaar eens de nieuwigheden te gaan opsnuiven. Maar waarom zou u volgende voorstel van Value Chain niet eens overwegen?
 
Het Value Chain team overweegt immers om rond deze beurs een interessant programma te bouwen en peilt via deze mail naar uw interesse. Het principe is dat we gezamenlijk met de bus naar Hannover rijden en onderweg een tweetal interessante warehouses in Duitsland bezoeken.  Zo’n bezoek volgens de klassieke aanpak met een uiteenzetting (in Engels of Nederlands) en een rondleiding.
 
We zouden op woensdag 1 juni om 09.00u’s morgens vertrekken van Antwerpen, twee warehouses in Duitsland een bezoek brengen en tegen de avond inchecken in ons hotel. Tijdens het diner kunnen we verder netwerken.
Op 2 juni brengt de bus ons na het ontbijt naar de Cemat. U kunt de gehele dag vrij de  beurs ontdekken. Omstreeks 18.00u vertrekken we opnieuw richting Antwerpen en stoppen onderweg nog voor een kleine hap.
 
De reiskosten, hotelovernachting (4*), broodjeslunch, diner, ontbijt, toegang tot Cemat en de kleine hap op de terugreis bieden we samen met de bedrijfsbezoekern aan voor € 900.
 
Graag hadden we nu vernomen of u interesse hebt om deel te nemen. Dit is geen formele toezegging van u maar maakt de praktische organisatie (hotelboekingen e.d.) voor ons iets makkelijker.  Een meer gedetailleerd programma met de sites die we willen bezoeken… en de mogelijkheid om echt in te tekenen worden u later toegestuurd.
 
Bent u het idee genegen? Vindt u de opzet en de prijs interessant en denkt u in te zullen tekenen?
 
Reply dan NU op deze mail en we houden u verder op de hoogte.

 
Lees Ook
X