Lees Ook

White Paper Quick Response Manufacturing

De kracht van tijd: succesvol produceren in een variabele omgeving

White Paper Quick Response Manufacturing
Snelheid is - en wordt in de toekomst nog veel meer - een differentiator. Bedrijven met een heel korte time-to-market zullen meer kans hebben op succes. Dat veronderstelt wel dat u meer tijdsgebaseerd moet leren denken. Een hele ommezwaai in een wereld die decennialang is gedomineerd door kostenreductie.

Hoewel dit vaak zo wordt aangenomen, staat een tijdsgebaseerd model niet haaks op een kostenefficiënte organisatie. Al generaties lang weten we dat tijd geld is. Tijd hangt zelfs veel sterker samen met geld dan u zich misschien realiseert.

Ook de sterke hang naar personalisering zal een impact hebben op de productiemodellen van de toekomst. Maar traditionele methodologieën zoals Kaizen, Lean en Six Sigma oogsten zelden succes in omgevingen met kleine productseries.

De Quick Response Manufacturing (QRM) methodologie vormt hier een tegenwicht. QRM speelt namelijk handig in op de twee belangrijke facetten van de toekomstige vraag: snelheid en customizatie.

Value Chain biedt u samen met QRM University de white paper ‘De kracht van tijd: succesvol produceren in een variabele omgeving’ aan. We staan stil bij het QRM-concept, voor welke bedrijven het een meerwaarde kan bieden en maken met QRM-tools de vertaalslag van de theorie naar de praktijk.
 
Lees Ook
X