Lees Ook

TGW Logistics Group zet nieuwe standaarden in warehouse-oplossingen

TGW Logistics Group zet nieuwe standaarden in warehouse-oplossingen
De ontwikkelingen in e-commerce en de grotere druk op service levels en leveringstermijnen bieden bedrijven de nodige logistieke uitdagingen. TGW Logistics Group investeert daarom continu in de ontwikkeling van producten en diensten die aan die groeiende logistieke behoeftes beantwoorden.
  • De unieke modulaire KingDrive conveyor-oplossing werd specifiek ontwikkeld voor het transporteren aan hoge snelheden van kunststof bakken en dozen, en dit voor een maximum lading van 50 kg. Bedrijven profiteren door de technologie van heel erg lage onderhouds- en energiekosten, doordat de conveyor secties enkel geactiveerd worden wanneer nodig. Hiermee speelt TGW in op de groeiende vraag naar duurzame, efficiënte systemen die naargelang de behoefte kunnen aangepast worden. 
  • Daarnaast lanceerde TGW ook de STINGRAY shuttle-oplossing voor dynamische warehouse- en bufferapplicaties. Elke STINGRAY shuttle kan ladingen van verschillende groottes behandelen in normale, gekoelde en diepvries omgevingen met enkele, dubbele of multidiep opslag. TGW biedt hierdoor ook een van de breedste gamma’s aan geautomatiseerde ”storage & retrieval”-oplossingen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. 
Wenst u meer informatie?
Contacteer Hans De Sutter, Head of Sales van TGW Logistics Benelux.
 
Telefoonnummer: +31 (0)165 – 763030
E-mail:  benelux@tgw-group.com
Website: http://www.tgw-group.com
 
X