Lees Ook

Tesco implementeert SaaS-oplossing van Transporeon

Tesco implementeert SaaS-oplossing van Transporeon
De Britse retailketen Tesco UK tekende een contract met de retailafdeling van Transporeon Group, Mercareon, voor een cloud-gebaseerde ‘Software-as-a-Service’ oplossing. Met de toepassing kan de stroom van inkomende logistiek in alle distributiecentra van Tesco worden beheerd. De time slot managementoplossing wordt in 35 Tesco faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk ingezet om het proces en de behandeling van inkomende goederen te verbeteren. Ook moet de software voor betere transportvisualisatie zorgen. Het platform laat Tesco verder toe eenvoudiger en kostenefficiënter transportorders toe te kennen aan een gesloten pool van vervoerders.
Het contract volgt op een eerdere implementatie door Transporeon van een soortgelijk time slot managementsysteem voor inkomende goederen in de Centraal-Europese distributiecentra van Tesco in Tsjechië, Hongarije, Polen en Slowakije.
De Tesco-software wordt momenteel ontwikkeld en moet in mei 2017 live gaan. Het uitrollen van de oplossing moet in oktober 2017 volledig zijn afgerond. 
Lees Ook
X