Lees Ook

Tijd voor een carrièreswitch? Adviseer andere bedrijven met jouw sectorkennis tijdens hun digitale transformatie!

Wil jij jouw sectorkennis en bedrijfservaring optimaal benutten in de IT-wereld? Onze ERP-Academy schoolt je in 8 weken om tot Microsoft Dynamics 365-Solution Architect of Domain Expert

Tijd voor een carrièreswitch? Adviseer andere bedrijven met jouw sectorkennis tijdens hun digitale transformatie!
De jarenlange expertise en knowhow binnen Food & Process Manufacturing,  Distribution of Project & Service, … heb je al. Maar dacht je er ooit al eens over na om met die vakkennis ook andere bedrijven te begeleiden tijdens hun digitale transformatie? Wat ons betreft, is dat de ideale match!
Daarom richt Cegeka binnenkort zijn eigen ERP-Academy op. Onze Microsoft Certified Trainers stomen jou klaar om aan de slag te gaan als Solution Architect of Domain Expert. Met andere woorden: wij dompelen je volledig onder in de technologie en nadien bundel jij die nieuwe kennis met jouw opgebouwde ervaring en expertise. Zo zal jij andere bedrijven – binnen jouw achtergrond en interesseveld - begeleiden in de optimalisatie en innovatie van hun bedrijfsprocessen.

Peter (Domain Expert) waagde de stap!

Ik behaalde een master in de biologie: niet meteen een studieveld dat je zou linken met IT. Maar toch heb ik van beide werelden mijn job kunnen maken. Ik startte mijn loopbaan in bedrijven waar ik verantwoordelijk was voor o.a. het ontwikkelen van smaakcomposities van voedingswaren. Daarna groeide ik door als Quality Manager en werd ik verantwoordelijk voor alle kwaliteitsaspecten van de gehele onderneming.
 
Ik maakte de switch naar Cegeka en werd volledig getraind in Microsoft Dynamics. Vandaag kan ik dankzij mijn jarenlange ervaring met die bedrijfsprocessen meedraaien als betrouwbare domain expert. Ik kan mijn kennis als een meerwaarde gebruiken om onze klanten de toepassingen te bieden die volledig op maat van hun bedrijf geschreven zijn.

Klik hier voor meer informatie
X