Lees Ook

LogiMAT 2019: Element Logic stelt nieuwe, unieke technologie voor het automatische warehouse van de toekomst voor

LogiMAT 2019: Element Logic stelt nieuwe, unieke technologie voor het automatische warehouse van de toekomst voor
Beeld je een warehouse in waar intelligente robots aan het werk zijn die zich snel over een driedimensionaal aluminium rooster voortbewegen, waar collaborative robots automatisch goederen picken en waar alles wordt gesynchroniseerd door state-of-the-art software. Welkom in je toekomstige warehouse.
Hoe kan een dergelijk warehouse op een optimale manier worden ontworpen? Hoe kunnen de procesbetrouwbaarheid, energie-efficiëntie en ruimtebenutting maximaal worden gegarandeerd? Op die en veel andere vragen zal Element Logic tijdens LogiMAT 2019 antwoord geven.

Het bedrijf Element Logic

Met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van magazijnoplossingen, heeft Element Logic talloze ondernemingen van verschillende omvang en uit verschillende sectoren, geholpen om te beantwoorden aan de steeds complexere eisen en veranderingen van de markt.
In de meeste gevallen vormt AutoStore®, het unieke automatische opslag- en retrieval systeem (AS/RS), de kern van die oplossingen. Daarnaast bestaat het portfolio van Element Logic uit oplossingen voor processen van inkomende goederen tot uitgaande goederen. Naast het automatisch vouwen en sluiten van dozen, labellen en intern transporteren, omvatten die oplossingen ook automatische picking door robots.

Revolutionair nieuws

Tijdens de beurs voor intralogistiek LogiMAT zal Element Logic dit jaar revolutionair nieuws aankondigen. Aansluitend bij het motto van de beurs ‘Intralogistics at first hand: Intelligent – Efficient – Innovative’ zal de eerste integrator van AutoStore op de markt een nieuwe reeks AutoStore® modules voorstellen die een aanvulling op de bestaande producten vormen en aan de allerhoogste eisen voldoen.
Alle magazijnoplossingen van Element Logic zijn op maat gemaakt, schaalbaar en flexibel. Het Element Warehouse Control System (EWCS) bewijst wat een goed ontwikkelde software tool voor AutoStore® integratie kan doen om de performantie van een warehouse te optimaliseren.
“De kosten voor personeel en vierkante meters stijgen voortdurend. En plaatsgebrek vormt altijd een uitdaging. Daarom moeten we slim en doeltreffend te werk gaan wanneer het op ruimte en productiviteit aankomt. Met AutoStore, in combinatie met onze EWCS-module, vertegenwoordigen we een best practice voor de manier waarop onze klanten de uitdagingen binnen hun intralogistiek kunnen aanpakken”, aldus Michael Kawalier, Managing Director Element Logic Germany GmbH.

Samenwerking met RightHand Robotics

Bovendien zal Element Logic voor het eerst samen met RightHand Robotics een stand bemannen. Bezoekers aan hun stand krijgen er een automatische oplossing voor stukpicking te zien, gebaseerd op een collaborative robot, wat een veilige samenwerking met de operators mogelijk maakt.
Element Logic kijkt uit naar boeiende gesprekken en stelt vol trots de warehousetechnologie van de toekomst voor.

LogiMAT 2019

Element Logic – Hall 1, stand H21
LogiMAT, 19-21 februari, Messe Stuttgart

Herbekijk de hoogtepunten van Element Logic tijdens LogiMat 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=TAPU0FHNWsI
 
17e Internationale Beurs voor Intralogistieke Oplossingen en Process Management
Messe Stuttgart, Duitsland
https://www.logimat-messe.de

Over Element Logic

De visie van Element Logic bestaat erin het warehouse van onze klant tot het meest efficiënte in Europa te maken. We focussen op efficiëntie en hoge productiviteit om onze klanten meer winstgevend en concurrentieel te maken. Met andere woorden, we OPTIMALISEREN de PERFORMANTIE van het WAREHOUSE.
Onze kerncompetentie is ruimte te besparen en de processen te stroomlijnen voor grote en kleine warehouses. Sinds onze oprichting in 1985 en gezien onze positie van marktleider in verschillende marktsegmenten hebben we heel wat expertise en ervaring opgedaan.
Element Logic is gespecialiseerd in interne logistieke processen; we ontwerpen, ontwikkelen en leveren de meest efficiënte magazijnoplossingen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in en kennis van AutoStore®, het unieke goederen-naar-de-man pickingsysteem dat wordt aangestuurd en geoptimaliseerd door onze EWCS – Element Warehouse Control Software.
Element Logic is de eerste AutoStore® partner in Scandinavië en breidt nu met succes naar de rest van Europa uit.
www.elementlogic.net
 
Contactinformatie

Håvard Hallås, Chief Sales Officer
Tel.: +4797691324
Mail: havard.hallas@elementlogic.no
 
Voor vragen rond Marketing:
Viktoria Bettin, Marketing Coordinator
Tel.: +49 7136/2704975
Mail: viktoria.bettin@elementlogic.de 
 Onderwerp: Warehouse Equipment   Bedrijven: Element Logic Benelux BV 
Lees Ook
X