Lees Ook

Het beste van HANNOVER MESSE 2019

Het beste van HANNOVER MESSE 2019
“Maak digitale transformatie tastbaar” was het motto van HANNOVER MESSE 2019. De belangrijkste onderwerpen van deze editie waren artificiële intelligentie in industrie en robotica, het potentieel van 5G voor industriële toepassingen, lichtgewicht ontwerpen, en de toekomt van werken in een digitaal tijdperk.

Met haar 6 500 exposanten en meer dan 215 000 professionele bezoekers, is HANNOVER MESSE opnieuw het belangrijkste platform ter wereld voor alle technologieën m.b.t. industriële transformatie. Alleen Hannover presenteert dit uitgebreid overzicht van toepassingen, potentiële toepassingen en de interactie tussen Industrie 4.0, artificiële intelligentie, 5G en energie.
Bijna 40 procent van de bezoekers was afkomstig uit het buitenland. Na Duitsland, was China het land met de meeste bezoekers (7 200), gevolgd door Nederland (5 900), Italië (3 400) en de Verenigde Staten (3 400). Zweden, het partnerland bracht zo’n 2 600 gasten met zich mee. Deze recordcijfers bevestigen nogmaals het belang van HANNOVER MESSE en de sterkte van Duitsland als industriële locatie.

Digitalisatie doet ook HANNOVER MESSE verder ontwikkelen. Voor 2020 voorziet de vakbeurs een nieuwe thematische aanpak en een nieuwe fysieke lay-out van het beursterrein. HANNOVER MESSE bereidt zich voor om haar rol als de meest toonaangevende industriële technologiebeurs ter wereld verder te zetten. De volgende editie loopt van 20 tot en met 24 april 2020, met Indonesië als partnerland.

Bron: www.hannovermesse.de
 Onderwerp: Digital Business   Bedrijven: GLOBAL FAIRS BVBA 
Lees Ook
X