Lees Ook

Dé nieuwste generatie meerverdiepsstellingen...

In de toekomst uitbreiden en ook zo uw investeringen spreiden

Dé nieuwste generatie meerverdiepsstellingen...
Meegroeien met de marktvraag? BITO doet dit alvast met de lancering van hun nieuwste generatie meerverdiepsstellingen. Héél veel opslag in een kleine ruimte! Eén van de nieuwigheden is onder andere het BITO-legbord 25. Door het dunne ontwerp van slechts 25 mm hoog, wint u nog meer in opslaghoogte.

Meer artikelen opslaan op hetzelfde vloeroppervlak

Vergroot het gebruik van het gebouwvolume: met het BITO-meerverdiepssysteem kunt u gebruik maken van de volledige magazijnhoogte. een vergelijking tussen een legbordstelling enkel op grondniveau en een meerverdiepssysteem met 2 verdiepingen, met een even groot grondoppervlakte wordt de opslagcapaciteit nagenoeg verdubbeld. Verhoogde picksnelheid omdat gelijkertijd op verschillende niveaus kan worden verzameld.

Veel opbergruimte voor een verscheidenheid aan artikelen

Als u een grote verscheidenheid en een wisselend assortiment aan artikelen moet opslaan en om zich op korte termijn te kunnen aanpassen aan het koopgedrag van online klanten of seizoensgebonden schommelingen.
Met legbordstellingen kan men pieken zoals de kerstperiode opvangen door tijdelijk meer personeel in te zetten zonder vergaande automatisering in te zetten.

Flexibel en modulair naar de toekomst

Als u flexibel wilt blijven, in de toekomst wil uitbreiden en uw investering wil spreiden, is het meerverdiepssysteem van BITO ideaal.
BITO kan uw magazijnstelling op elk moment uitbreiden en aanpassen aan uw behoeften en eisen. Ook met de nodige magazijnbakken.

Centrale opslag

Een meerverdiepssysteem is ideaal om opslag te centraliseren en de huur van dure bijkomende externe magazijnen te beëindigen. Dit betekent dat niet alleen de opslagcapaciteit kan worden uitgebreid, maar ook de hoge handling- en logistieke kosten kunnen worden verlaagd.

Economisch en efficiënt opslaan, lage investeringskosten

De investeringskosten voor een meerverdieps-systeem zijn slechts een fractie van het bedrag dat in een geautomatiseerd systeem moet worden geïnvesteerd. Dit vermindert uw financiële investering. vergelijking van het investeringsbedrag tussen het geautomatiseerd magazijn en een BITO-meerverdiepssysteem, dat is vele malen lager.

Aanvullende uitvoeringsvarianten

1. Vloerbedekking
Kies zelf de vloerbedekking volgens uw behoeften. Wij adviseren u graag bij het vinden van de vloerbedekking die aan uw eisen voldoet. Wij bieden een grote verscheidenheid aan hoogwaardige houtvezelplaten en roostervloeren.
 
2. Legbordverdeelschotten
Voor een beter overzicht van de artikelen kunt u de legborden onderverdelen met BITO-verdeelschotten. De tussenschotten kunnen eenvoudig worden geplaatst via insteekmontage in de perforaties van de stalen legborden. Wijzigingen in bijvoorbeeld het assortiment of bij retourzendin-gen zijn dus in één oogopslag zichtbaar.
3. Sprinklerinstallatie
Om te voldoen aan de richtlijnen voor brandbeveiliging bereiden wij het systeem voor op de installatie van het sprinklersysteem.
 
4. Trappen
Zodat magazijnmedewerkers van het ene verdiep naar het volgende kunnen gaan, zijn de verdiepen via een trap met elkaar verbonden.
5. Verlichting
Voor perfect licht en een goed zicht in het meerverdiepssysteem kunnen we het systeem optimaal verlichten met een weloverwogen lichtontwerp.
 
6. Palletopzetplaats (met kantelhek)
Om snel en eenvoudig pallets op de bovenste verdieping van het meerverdiepsmagazijn te brengen, kunnen wij dit op verzoek uitrusten met het vereiste aantal opzetplaatsen voor pallets. Hoe het hek ook gekanteld staat, de leuning is altijd veilig gesloten.
 
7. Spiraalglijbaan
De optimale oplossing als u de snelst mogelijke doorstroom wilt bereiken tussen picking en verzending. Dit stelt uw orderpickers in staat om orders direct naar beneden te transporteren vanaf elk niveau van het meerverdiepssysteem.
 
8. Liften
Als u een alternatieve manier nodig heeft om materiaal en/of medewerkers naar andere niveaus te vervoeren, zijn liften de ideale oplossing. BITO integreert deze liften op uw verzoek en ontwerpt deze aan uw specifieke eisen.
Advies nodig voor meerverdiepsstellingen of hoogbouwstellingen?
Bel +32 870 99 00 voor een afspraak met een BITO adviseur. Je kan ons ook een bezoekje brengen op Logistica 2019 te Jaarbeurs Utrecht, Hal 3, standnummer B050.
 

Bito verruimt je kennis
Word lid van de Bito-Community en abonneer je op onze nieuwsbrief. We brengen boeiende onderwerpen, kortingen en Tips&Tricks als welk budget heb je nodig voor magazijninrichting? Wanneer heeft een consignatiemagazijn zin?  RFID bij het orderverzamelen …
 Onderwerp: Warehouse Management   Bedrijven: Bito Systems 
Lees Ook
X