Lees Ook

Nieuw! Modulair Pallett Platform

Nieuw! Modulair Pallett Platform
Interroll biedt nu een volledig geïntegreerde, robuuste, ruimte- en energiebesparende oplossing voor het handelen van pallets met hoge doorvoer.
Het nieuwe modulaire pallettransportplatform MPP is een veelzijdige oplossing voor het hanteren van pallets. In combinatie met de beproefde Palletflow-opslag oplossingen van Interroll, biedt het nieuwe pallettransportplatform van Interroll de ideale basis voor het creëren van uitgebreide opslag- en transportoplossingen voor allerlei toepassingen.
Betrouwbare en efficiënte afhandeling van pallets speelt een belangrijke rol in de intralogistiek. Dit gaat niet alleen over een ruimtebesparende opslag. Minstens zo belangrijk is het, om de transporttijden tussen goederenontvangst en -verzendafdeling of magazijn, productie en orderverzamelgebieden in de bedrijven zo kort mogelijk te houden en ze door automatisering op een zeer efficiënte manier te organiseren. En dit alles met slanke planningsprocessen, lage montage-inspanning en flexibele ontwerpmogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.
 Onderwerp: Warehouse Equipment 
Lees Ook
X