Lees Ook

Case Flama

Opslag op meerdere niveau’s in hightech productie

Case Flama
 Shanghai FLAMA Lasapparatuur Fabricage Co, Ltd is een van de toonaangevende bedrijven in ontwerp, productie en verkoop van inverter lasmachines in China. Vanwege de groeiende hoeveelheid materialen in een beperkte ruimte, heeft het bedrijf een oplossing van Kardex Remstar geïmplementeerd om de prestaties in het magazijn te verbeteren.

FLAMA, opgericht in 2008, heeft ongeveer 300 werknemers in dienst en heeft meer dan 7.500 m2 productiefaciliteiten in de Shanghai Pudong-wijk (inclusief kantoren, R & D, assemblagelijnen en SMT-werkplaats).
Ze streven naar hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste criteria voor energiebesparing, veiligheid en milieubescherming. Flama verkoopt zijn CCC- en CE-gecertificeerde producten
wereldwijd aan een breed scala van industrieën.
 
Productieafdelingen bevinden zich op de 2e en 3e verdieping, waardoor operators alle materialen die worden gebruikt voor de montage handmatig per lift naar deze verschillende verdiepingen moesten afleveren.
Dit proces was zeer arbeidsintensief en tijdrovend. Met groeiende activiteiten en groeiende productvereisten moest de leveringssnelheid van de materiaaltoevoer in het magazijn naar de productielijnen aanzienlijk worden verhoogd, allemaal binnen een beperkte ruimte.
 
Om dit op te lossen werd een oplossing voorgesteld met volgende componenten:
  • 12 Kardex Remstar Megamat RS Vertical Carousels
  • 2 Kardex Remstar Shuttle XP Vertical Lift Modules – 13 m hoog, met toegangsopening op 3 verdiepingen
  • Kardex Remstar Power Pick Global warehouse management software 

Kardex Remstar leverde 12 Megamat RS verticale carrouselmodules, twee Shuttle XP verticale liftmodules en Power Pick Global (PPG) magazijnbeheersoftware. De Megamat RS worden gebruikt voor de opslag van elektronische componenten die nodig zijn voor SMT-productie.

Reserveonderdelen voor de assemblage worden opgeslagen in twee 13 meter hoge Shuttle XP’s met toegangsopeningen op de 2e en 3e verdieping, waardoor de tijd en arbeidskosten aanzienlijk worden verminderd.
De Kardex Remstar-voorraadbeheersoftware PPG bestuurt de opslageenheden, waardoor de picking-nauwkeurigheid tot 99 % wordt verhoogd en het inzicht in de voorraad wordt gegarandeerd.
 Onderwerp: Warehouse Equipment   Bedrijven: Kardex Remstar 
Lees Ook
X