Lees Ook

EDI Services

EDI Services
De referentie-oplossing voor EDI in SaaS met meer dan 2 miljoen berichten per dag en een gemeenschap van 40.000 aangesloten bedrijven. EDI Services ondersteunt alle vormen van elektronische uitwisselingen tussen bedrijven en brengt u in verbinding met uw ecosysteem. Delegeer uw B2B-integratie aan een marktleider en vereenvoudig uw uitwisselingen. Besteed uw aandacht aan uw bedrijf want dat is het belangrijkste!

Volgens een enquête uitgevoerd door Best Practices in naam van Generix Group helpt het gebruik van EDI SaaS in 70% van de gevallen om de bedrijfsbehoeften beter af te stemmen, uitwisselingen te stroomlijnen, de gegevenskwaliteit te verbeteren en versiebeheer.

In een economie met alsmaar toenemende concurrentie die gekenmerkt wordt door nieuwe digitale technologieën is elektronische uitwisseling een must.
Toch kan deze taak een serieuze uitdaging betekenen voor IT-afdelingen: meer elektronische stromen, meer diversiteit van technologieën, regelmatige beperkingen die betrekking hebben op 50% van de stromen en functionele departementen die meer beweeglijkheid en serviceniveaus vereisen.

Sinds 1999 biedt Generix Group hulp aan bedrijven wat betreft het outsourcen van hun EDI/B2B-oplossingen. De meest veeleisende organisaties, waaronder banken, industriële firma’s, logistieke dienstverleners en verdelers, hebben hun kritische stromen al toevertrouwd aan Generix Group.
In 2015 lanceerde Generix Group een 4de generatie EDI SaaS platform dat werd ontworpen om assistentie te verlenen bij het digitale transformatieproces: cloud, web, API, Internet of Things (IoT) en comptabiliteit met mobiele apparaten.

EDI Services wordt in SaaS geïmplementeerd via de datacentra van Generix Group met internationale certificaten inzake beveiliging, gegevensbeheer, continuïteit van diensten en bescherming van de omgeving. Het wordt ondersteund door software, die werd ontwikkeld met de expertise van Generix Group.
De oplossing wordt beheerd door het cloudserviceteam van Generix Group. De best practices zoals ITIL en Cobit worden toegepast en zorgen voor het industrieel beheer van incidenten, escalatie en Service Management.
De hotline voor applicaties is 24/7 bemand door meertalig personeel. Het onderhoud van de oplossingen dekt alle aspecten: preventie, correctie, evolutie en reglementering.
Ten slotte zijn alle uitgevoerde diensten onderworpen aan kwaliteitsindicatoren voor de contractuele diensten om te voldoen aan de steeds strengere eisen van bedrijven: 99,95% beschikbaarheid, snelle oplossing van incidenten, productietijden,…

EDI Services is een van de applicatiediensten uit het SaaS aanbod van de Generix Supply Chain Hub. Ontdek nog 20 aanvullende diensten en geniet van een all-in-one aanbod voor uw integratie- en samenwerkignsprojecten.

Voornaamste voordelen
 • Verbetering van de klanttevredenheid door meer flexibiliteit, geoptimaliseerde dienstenniveaus en het beantwoorden van meer behoeften.
 • Gebruik van up-to-date oplossingen waarin technologische, regelgevende en commerciële trendevoluties geïntegreerd zijn.
 • Beter databeheer met point-to-point zichtbaarheid van de digitale processen.
 • Verhoogde beveiliging toegepast op data, applicaties en datacentra.
 • Gebruiksgerelateerde facturatie die gepaard gaat met het digitale transformatieritme van een bedrijf.
 • Voordelen van de cloud: schaalbaarheid, prestatiebeheer, delegerende verwerking, begroting, kostenvermindering,…

Belangrijke kenmerken
 • Één toegangspunt tot uw informatiesysteem dat gedeeld wordt tussen u en uw B2B-partners, ongeacht de grootte, technologische keuzes of vestigingen
 • Formaatconversie (EDI, XML, ERP’s,…) op basis van uw behoeften en met gecontroleerde ERP-connectoren: Sap, Microsoft, Info, Oracle, Sage, Cegid,…
 • Modelleren van integratieprocessen met aandacht voor handelsprocessen en de regels voor bedrijfsbeheer
 • Gegevensopdracht via 30 verschillende protocollen waaronder EBICS, EDIINT AS2, FTPS, SFTP, JMS/AMQP, OFTP1/2, PESIT, REST, SAP/ALE, WEB SERVICES, X.400,…
 • Routing met de meeste B2B-operatoren van EDI VAN’s dankzij 150 interconnecties geactiveerd in 40 landen
 • Support voor verschillende B2B uitwisselingsmiddelen: EDI, E-mail, Fax, virtuele printers, papier, portaalsite, SMS en WEB-EDI.
 • Stroombeheer zowel door de IT-teams als door de zakelijke gebruikers met een console voor meerdere doeleinden: berichtopvolging, alarmen en verwittigingen, controletraject, instrumentenbord
 • Beheer van regelmatige stromen zoals gedematerialiseerde facturen, douaneaangiften, financiële stromen, medische gegevens, gevaarlijke producten
 • Toegang tot applicatiediensten met meerwaarde zoals de Supplier Portal, onboarding B2B gemeenschap of de Client Portal 
 Onderwerp: Business Software   Bedrijven: Generix Group Benelux NV 
Lees Ook
X