Lees Ook

Collaborative Replenishment

Collaborative Replenishment
Verbeter het niveau van de klantenservice, beheer de voorraad, verlaag de kosten, verhoog de verkoopvolumes door middel van collaboratief voorraadbeheer
De Supply Chain wordt vandaag de dag uitgedaagd door de klantervaring. De eisen van de consument, de vluchtigheid van de klanten en de concurrentiedruk zijn ongekend. In deze omgeving transformeert de Supply Chain zichzelf en wordt het een van de nieuwe vectoren van waardecreatie voor het bedrijf. Deze revolutie vertaalt zich in een steeds flexibeler, intelligenter, verbonden en collaboratieve Supply Chain.


Deze nieuwe kwaliteiten zijn van toepassing op de bevoorradingsfunctie. Om efficiënter te worden, moet de bevoorrading een model van samenwerking zijn tussen de klant, de fabrikant, de logistieke dienstverleners en de transporteurs. De voordelen van een intelligentere en meer collaboratieve bevoorrading zijn groot: het stimuleren van stromen door de vraag van de consument, het verbeteren van de servicelevels, het verhogen van de verkoopvolumes, het verminderen van de kosten van de logistieke en transportactiviteiten.

Generix Collaborative Replenishment ondersteunt de verschillende modellen van wederzijdse samenwerking zoals Shared Supply Management, Vendor Managed Inventory, upstream VMI, VMI verkooppunt, pooling of gedeeld voorraadbeheer, multipick VMI, multidrop VMI, geavanceerde of afwijkende voorraden, consolidatie- of collaborationcentra,...

Deze nieuwe oplossing biedt een intuïtieve, hoogperformante gebruikerservaring met de nadruk op dashboards.

Op het startscherm kunt u bijvoorbeeld activiteiten monitoren, kritische indicatoren bekijken en ingrijpen bij prioritaire gebeurtenissen.

Bovendien optimaliseren functionele verbeteringen en nieuwe verwerkingsmotoren de verkregen prestaties en veralgemenen ze de automatisering van het proces.

Met Generix Collaborative Replenishment vindt de bevoorrading zichzelf opnieuw uit en maakt ze gebruik van de nieuwste technologische innovaties zoals de cloud, mobiliteit, big data, analysetools, robotisering van operaties en binnenkort ook Artificial Intelligence.
 Onderwerp: Business Software   Bedrijven: Generix Group Benelux NV 
Lees Ook
X