Lees Ook

De waarde van een communicatieadviseur in supply chain management

Ben je werkzaam als communicatieadviseur of ambieer je een dergelijke functie en wens je dit toe te kunnen passen op supply chain management, ook wel integraal ketenbeheer? Door middel van de opleiding communicatieadviseur beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden, zodat jij ervoor kunt zorgen dat jouw functie als communicatieadviseur feilloos samengaat met het verbeteren van processen en samenwerking met leveranciers en tevens afnemers, voor een betere functionaliteit van het desbetreffende bedrijf binnen de keten.

SRM Senior Communicatieadviseur C

Om de processen en samenwerkingen met leveranciers en afnemers zo optimaal mogelijk te verbeteren voor een betere functionaliteit van het bedrijf in de keten, is communicatie van groot belang. Diverse aspecten, zoals het benaderen van communicatie vanuit een breed organisatieperspectief, het verkrijgen van beter zicht op jouw eigen functioneren nog voordat je oog werpt op dat van een ander en de kracht om overtuigend te adviseren op strategisch niveau, zijn slechts enkele gewenste vaardigheden, evenals leerpunten die geboden worden tijdens de opleiding tot communicatieadviseur. Tevens sta jij na dit programma steviger in zowel jouw schoenen als het vak, beschik jij over nieuwe energie en inspiratie om als adviseur, ook binnen de supply chain management, te werk te gaan, ben je bekend met de mogelijkheden van de hedendaagse social media en weet je deze op logische wijze toe te passen. Ook ga jij aan de slag met strategieën en plannen voor communicatie op beleidsniveau. 

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor medior communicatieadviseurs die zich willen ontwikkelen tot senior communicatieadviseur en daarbij een strategische rol binnen hun organisatie willen vervullen. Wil je het optimale uit de opleiding tot communicatieadviseur halen? Dan is het van belang dat jij over een aantal jaren werkervaring - en minimaal HBO-niveau, -en werkervaring beschikt. 

Vervolg

Wil jij na de SRM Senior Communicatieadviseur C nog meer leren? Met de door jou opgedane kennis tijdens de opleiding, beschik jij over genoeg affiniteit om de volgende opleidingen óók te kunnen doen:

●      SRM Executive Master Communicatiemanager D

●      SRM Executive Master Digital Leadership & Innovation D

Topdocenten en trainers

Doordat het vakgebied breed is, werkt SRM enkel nauw samen met verschillende specialisten. Dagelijks krijgen zij te maken met diverse uitdagingen en kansen, waarmee zij optimaal beschikken over de juiste affiniteit met betrekking tot het vakgebied en daarnaast op de hoogte zijn van hoe de online wereld er vandaag de dag uitziet. Tevens beschikken zij over de juiste didactische vaardigheden om hun kennis zuiver over te brengen, zodat zij jou optimaal kunnen bijscholen.
 Onderwerp: Supply Chain Management 
Lees Ook
X