Lees Ook

Veritas

Veritas optimaliseert logistiek met Transsmart

Veritas
Logistieke processen zijn vaak complex. Je hebt te maken met een groot aantal vervoerders, diverse labels, rapportages, pakbonnen en berichtgevingen. Transsmart helpt met horizontaal ontzorgen. Dat alles met als doel om de logistieke processen tussen klant, magazijn en vervoerder te optimaliseren. Veritas gebruikt al een aantal jaren de transportboekingssoftware van Transsmart en ziet sindsdien online een serieuze conversieverhoging.
Transsmart werkt aan de juiste koppelingen van ERP-systemen, webshops en WMS met een grote diversiteit aan vervoerders. “Onze cloud oplossing is naadloos geïntegreerd met meer dan 50 ERP-, WMS-, webshop- en zelfbouw-systemen en meer dan 400 vervoerders,” zegt Pieter Schalk van Transsmart. “Dagelijks worden vele tienduizenden zendingen geboekt en verstuurd naar meer dan 150 landen over de hele wereld. Ons systeem wordt 24/7 door meer dan 1.500 trouwe en tevreden klanten (nationaal en internationaal) gebruikt.
De transportboekingssoftware laat het toe om te experimenteren met bijvoorbeeld verschillende vervoerders. Het is een kwestie van een vervoerder ‘aanzetten’ in de software. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een optimale customer journey te implementeren en de klant mee te nemen op reis doorheen de bestelling, van track and trace en video tot rankings en meldingen of de klant wel of niet tevreden is over de shipment. Horizontale ontzorging begint vroeger en gaat langer door.”

Lees hier het volledige verhaal.
X