Lees Ook

Zorgeloos onderhoud van je mobiele omgeving met Dalosy EMM

Zorgeloos onderhoud van je mobiele omgeving met Dalosy EMM
Mobiel werken. Je kunt er als modern bedrijf niet meer omheen. Door het toenemende gebruik en diversiteit aan mobiele devices op de werkvloer is Mobile Device Management een cruciaal aandachtspunt geworden. Al deze mobiele apparaten moeten immers beheerd worden. Het beheer van mobiel werken betreft echter niet alleen de mobiele devices. Ook de applicaties, data, het besturingssysteem en de draadloze netwerken zijn onderdeel van het beheerdomein. En dat is niet zomaar iets wat je erbij doet. Wie dit goed, veilig en efficiënt wilt regelen, dient er genoeg tijd, kennis en geld in te investeren. Dalosy biedt Enterprise Mobility Management (EMM) services die je ontlasten, ontzorgen, inzicht verschaffen en je Enterprise Mobility omgeving in optimale conditie houden. Zo weet je zeker dat je mobiele omgeving altijd veilig is en dat je medewerkers toegang hebben tot de apps en gegevens die zij nodig hebben om ongestoord hun werk te kunnen doen.
 

Voor ieder bedrijf een passende oplossing

Het ene bedrijf is het andere niet. Om een passende oplossing te kunnen bieden, moet er daarom eerst gekeken worden naar de huidige situatie en de situatie van morgen. Oftewel: Waar staan we nu? En waar willen we heen? Bij Dalosy krijg je vervolgens een passende projectmanager en netwerk engineer aangewezen. Zij verzorgen samen op locatie de inventarisatie en evaluatie, waarna alle elementen gedetailleerd in een projectplan gedocumenteerd worden en een passend advies wordt gegeven.

Altijd een werkend mobile device binnen handbereik

Waar gewerkt wordt, kan er weleens iets mis gaan. Is er een mobile device gebroken of defect? Meld je reparatie snel en gemakkelijk aan bij Dalosy en dan regelen wij de rest. Wij bieden een haal- en brengservice aan waarbij we het gebroken device komen ophalen, repareren en terugbrengen. Binnen 4 uur heb je weer een werkend mobile device, volledig geconfigureerd met jouw instellingen en applicaties. Daarnaast houden we jouw poolvoorraad en reparaties in de gaten zodat je nooit een device tekort komt. In een rapportage wordt alles bijgehouden om de staat van de reparaties inzichtelijk te maken. 

Altijd up-to-date. Altijd veilig

Het beheer en de beveiliging van mobiele apparaten wordt met de snel opvolgende Android versies, security patches en releases steeds ingewikkelder. Je wilt niet dat jouw data in verkeerde handen vallen, dus moet er regelmatig geüpdatet worden. Omdat alle systemen met elkaar verbonden zijn, is het van groot belang om dit zorgvuldig en gecontroleerd te doen. Wat zijn de laatste security updates? Kan je app wel draaien op de nieuwste Android versie? Dalosy houdt alle beschikbare updates in de gaten. In overleg, zorgen wij dat alle updates – van je firmware, OS, beheersysteem en app(s) – op tijd én in de juiste volgorde worden doorgevoerd. Middels Mobile Device Management kunnen wij dan op afstand, in één batch, de updates forceren zodat alle devices binnen de organisatie gelijktijdig geüpdatet worden.

Minimale downtime door 24/7 monitoring en support

Elke minuut waarin niet gewerkt kan worden, kost geld. Om downtime te voorkomen, worden al je mobiele apparaten actief gemonitord door ons Professional Services team. Zo kunnen we ongewone events en storingen tijdig opmerken en direct actie ondernemen. Problemen worden opgelost voordat ze zich voordoen. Daarnaast ontvang je wekelijks een healthcheck-rapport met informatie over het aantal actieve apparaten, batterijstatus, WiFi kwaliteit, etc. en kun je bij de helpdesk van Dalosy altijd terecht voor vragen en support.
 

Volledige ontzorging met Dalosy Enterprise Mobility Management

Met de EMM-services van Dalosy word je van A tot Z ontzorgt en behoud je de controle over je Enterprise Mobility omgeving:
 
  • Één centrale beheeromgeving die alle aspecten van mobiel werken – data, applicaties, en devices – op afstand aanstuurt.
  • Meer inzicht en kennis van je mobiele omgeving waardoor je stappen kunt maken voor nog meer optimalisatie.
  • Meer grip en controle op de uitrol van nieuwe mobiele apparaten, updates en applicaties
  • Lagere kosten door minimale downtime.
  • Security volgens de laatste norm doordat security patches snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. 
 
Ontdek alle mogelijkheden met de EMM services van Dalosy
Neem voor meer informatie contact met ons op via emm@dalosy.com
 Onderwerp: Automatische Identificatie   Bedrijven: Dalosy 
Lees Ook
X