Lees Ook

Een 1,5 meter samenleving vraagt om Workforce Connect

Een 1,5 meter samenleving vraagt om Workforce Connect
Interne communicatie en verbondenheid bepaalt succes. Zeker nu contactloos werken met 1,5 meter afstand het ‘nieuwe normaal’ is, is goede communicatie en verbondenheid binnen je bedrijf essentieel.
 
Met WorkForce Connect (WFC) van Zebra blijven je werknemers altijd en overal met elkaar verbonden zodat ze als één team met één hoofddoel kunnen acteren. Met de Push-To-Talk (PTT) functie kunnen werknemers – of ze zich nu op kantoor, buiten de vestiging of verspreid over de wereld bevinden – met slechts één druk op de knop via Wi-Fi en mobiele netwerken met elkaar communiceren. WFC PPT Pro werkt op vrijwel alle Android en iOS apparaten. Je kunt dus direct profiteren van de vele voordelen dat WFC PTT Pro biedt, zonder nieuwe hardware aan te schaffen.
 

Voordelen van Workforce Connect

Met WFC hebben medewerkers minder apparatuur bij zich, zijn ze beter bereikbaar en heb je minder kosten.
  • Minder apparatuur
Nu lopen medewerkers nog vaak met een smartphone om extern te bellen, een portofoon voor interne communicatie én een mobiele computer om producten te scannen of om gegevens in te voeren. Al die apparaten moeten ze steeds opladen, meenemen en in de gaten houden voor berichten. Door WFC te implementeren, heeft iedereen genoeg aan één device. Dat is veel efficiënter.
  • Beter bereikbaar
Niemand is meer gebonden aan zijn of haar bureau en de vaste telefoon kan de prullenbak in. Doordat iedere medewerker maar één mobile device bij zich hoeft te dragen, verhoog je zowel  hun bereikbaarheid als hun mobiliteit. Daarnaast kun je snel en veilig berichten sturen naar een of meerdere collega’s.
  • Minder kosten
Iedere organisatie heeft haar eigen wensen en haar eigen manier van communiceren. Daarom heeft Zebra ruime configuratie-mogelijkheden toegevoegd aan WFC. Zo kun je de software vormen naar jouw bedrijf. Dat scheelt flink in de kosten: in plaats van meerdere devices per medewerker, gebruik je één device met software op maat. Dat betekent minder onderhoud, minder reviseren en minder losse updates.

De mogelijkheden van Workforce Connect

Met Workforce Connect kunnen medewerkers gestroomlijnd met elkaar communiceren. Dit biedt talloze mogelijkheden.
  • Veilig data versturen
Zo kunnen ze snel en versleuteld berichten verzenden. Wil iemand een afbeelding, audio of video meesturen? Geen probleem dankzij de multimedia-ondersteuning. Doordat berichten versleuteld zijn, kunnen medewerkers veilig de informatie sturen die nodig is om de klus te klaren – zelfs gevoelige klantgegevens.
  • Overal bereikbaar
Heeft iedereen een vaste telefoon op zijn bureau staan? Ook dat is niet meer nodig. De dagelijkse communicatie hoeft niet meer via een vaste telefoon en de telefooncentrale. Met WFC kun je een interface op maat krijgen. Zo kunnen zelfs de meest complexe telefoniefuncties worden overgeheveld naar een mobile device. Met WFC kunnen medewerkers werken waar ze maar willen.
  • Spoedcommunicatie
Moet iets met spoed worden opgehaald? Dan stuur je dit naar een groep collega’s. Degene die direct tijd heeft en/of het dichtst in de buurt is, laat weten dat hij of zij de klus oppakt. Is alles gelukt? Met een berichtje weet iedereen dat de spoedklus geklaard is.
  • 1,5 meter afstand houden
Nieuwe updates bieden nieuwe functionaliteiten. Motion Works Proximity is een goed voorbeeld. Op de werkvloer is het vaak lastig om anderhalve meter afstand te houden. Daarom kun je deze nieuwe applicatie inschakelen. Komen medewerkers per ongeluk te dicht bij elkaar? Dan geeft het device een waarschuwing.

Alles in 1 met Workforce Connect

Met Workforce Connect heb je direct alles in 1. Een aantal mogelijke functies:

• Mobiele telefoon
• Bureautelefoon
• Portofoon
• Barcode-scanner
• Pager
• Paging-systeem

Dalosy zorgt voor monitoring en service

Een cloud-based softwareoplossing als Workforce Connect moet te allen tijde vlekkeloos werken. Met Dalosy kun je daar zeker van zijn. Met onze online monitoring zorgen we voor continuïteit – dag in, dag uit.
 
Onze expertise komt ook van pas bij het inventariseren van de mogelijkheden en het implementeren van WFC. En komt er een update aan? Je merkt er niets van. Wij zorgen ervoor dat de update zonder hinder wordt uitgevoerd en dat alle onderdelen van de software na de update weer voor de volle 100% draaien.
 Onderwerp: Automatische Identificatie   Bedrijven: Dalosy 
Lees Ook
X