Lees Ook

Jungheinrich voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Logistieke Merk'

Jungheinrich voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Logistieke Merk'
Jungheinrich is 'Beste Logistieke Merk'. Dit is de vierde keer op rij dat de intralogistieke groep de gerenommeerde onderscheiding in de categorie 'Magazijntechnologie en Orderpicking' heeft mogen in ontvangst nemen. Jungheinrich behaalde ook een tweede plaats in de categorie 'IT voor Magazijnbeheer'.

Christian Erlach, bestuurslid van Jungheinrich voor Sales en Marketing, zegt hierover: "Vier keer op rij onderscheiden worden als 'Beste Logistieke Merk 'is een groot succes. Het feit dat we ook op het gebied van logistieke IT een tweede plaats hebben kunnen behalen, is een bevestiging van de continue ontwikkeling van Jungheinrich tot een totaalaanbieder van intralogistieke oplossingen. Wie Jungheinrich koopt, heeft de garantie van innovatieve producten en oplossingen. Wij leveren wat we beloven en meestal zelfs een beetje meer. Op deze manier helpen wij de toeleveringsketens voor mensen over de hele wereld te verzekeren. Zeker in tijden als deze. Dit is waar het 'Beste Logistieke Merk Jungheinrich' voor staat.”

In totaal streden meer dan 250 bedrijven dit jaar om de titel 'Beste Logistieke Merk'. De lezers van het vakblad Logistik Heute en de leden van de Bundesvereinigung Logistik stemden voor de beste merken in 12 categorieën.

Over Jungheinrich

Jungheinrich werd in 1953 opgericht en is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van intralogistieke oplossingen. Met een uitgebreid assortiment aan material handling uitrusting, logistieke systemen en diensten biedt Jungheinrich zijn klanten op maat gemaakte oplossingen voor de uitdagingen die de Industrie 4.0 met zich meebrengt. De groep, met hoofdzetel in Hamburg (Duitsland), is wereldwijd vertegenwoordigd in 40 landen met eigen directe verkoopkantoren en in ongeveer 80 andere landen via partnerbedrijven. Jungheinrich stelt wereldwijd 18.000 mensen tewerk en behaalde in 2019 een geconsolideerde omzet van 4,07 miljard euro. Het aandeel van Jungheinrich staat genoteerd op de SDAX.
 
Voor meer informatie en inlichtingen kunt u contact opnemen met: Vanessa Caudenbergh - Marketing & Profishop Manager Tel. +32 495 58 50 06 vanessa.caudenbergh@jungheinrich.be
 Onderwerp: Warehouse Equipment   Bedrijven: Jungheinrich 
Lees Ook
X