Lees Ook

Op maat gemaakt onbemand transportsysteem volgens uw noden

Op maat gemaakt onbemand transportsysteem volgens uw noden
BITO heeft een nieuwe LEO Locative, namelijk LEO Custom. Zijn opbouw kan specifiek worden afgestemd op het formaat en omvang van uw goederen. De individueel op maat gemaakte LEO volgens de noden van uw bedrijf, maakt LEO Custom de ideale oplossing voor onbemand intern transport in uw bedrijf.

LEO kan op maat worden aangepast volgens de ladingen die u wil transporteren!

1. LEO e-commerce: Vervangt menselijke taken bij het orderverzamelen
2. LEO conveyor: Een voordeliger alternatief dan het aanleggen van lange transportbanden.
3. LEO tugger: Kan gekoppeld worden aan orderverzamelwagens of palletboxen met wielen.
4. LEO fashion: Inzetten bij ontvangst en flow retourartikelen.
5. LEO custom: Op maat gemaakt voor het autonoom brengen en wegvoeren van onderdelen in een productieomgeving. Vervanging van de assemblagelijn. Zelfrijdende buffervoorraad.

LEO Custom is ideaal als rijdend buffermagazijn

LEO Custom is een oplossing voor intralogistiek en productielogistiek. Hoofddoel bij productielogistiek is te zorgen voor een vlotte doorstroming van materialen tussen de grondstofopslagplaats en het productieproces en vervolgens vlotte doorstroom naar het eindproductmagazijn.
 
Bij productie gaat het niet alleen om het vlotte transport van voorraden en goederen tussen de afdelingen, maar ook om het plannen, controleren en implementeren van een proces dat ervoor zorgt dat elke machine en elk werkstation op het juiste moment wordt gevoed met de juiste hoeveelheid grondstoffen, hulpstoffen, bedrijfsmaterialen, ingekochte onderdelen, reserveonderdelen, halffabrikaten en eindproducten.
 
 • LEO Custom neemt de functie van een verrijdbaar opslagrek over en neemt de menselijke taak over om naar een volgend proces te rijden.
   
 • Terwijl LEO Custom autonoom naar een volgende werkplek onderweg is, kunnen magazijnmedewerkers andere taken vervullen.
   
 • Tijdens de reistijd naar een volgende werkplek kunnen onderdelen drogen.
   
 • Productieproces kan ontkoppeld wordenLEO Custom helpt om het Joint Production proces naar een hoger niveau te tillen: Naast het op tijd bevoorraden van productielijnen, worden onderdelen en componenten ook in de juiste volgorde aangeleverd.

LEO Custom kan conveyors voordeliger vervangen

 • LEO Custom doet dezelfde taak als conveyors maar zonder magazijnruimte in te nemen
   
 • Opbouw op maat gemaakt volgens de onderdelen nodig in uw productieproces. Of het nu gaat om opslag van kleine onderdelen, KANBAN, supermarkt artikelen, kwaliteitscontroles, enz ...
   
 • LEO Custom kan uw productie- en transportproces op een simpele wijze onbemand 24/7 ondersteunen
   
 • LEO Custom kan ook worden ingezet om elke werk- en productiestap te "begeleiden" door het leveren van kant-en-klare onderdelen langs de gehele productielijn

LEO Custom verplaatst pickkarren

Laat uw pickkar autonoom naar de juiste plaats rijden
 • Automatiseer de verplaatsingen van uw pickkarren
   
 • LEO Custom verplaatst uw pickkarren autonoom naar deproductieafdeling, lege pickkarren worden onbemand teruggebracht
   
 • Plug & Play integratie in bestaande logistieke processenAutomatiseer de verplaatsingen van uw pickkarren
De opbouw kan specifiek worden afgestemd op het formaat en omvang van uw goederen.

Individueel op maat gemaakt volgens de noden van uw bedrijf maakt LEO Custom de ideale oplossing voor onbemand intern transport. Bekijk de video hier op onze LEO CUSTOM webpagina.
 
LEO Custom kan zonder lange voorbereiding snel worden opgestart. Geen externe ondersteuning nodig.

LEO Custom voertuigen zijn de meest efficiënte en flexibele manier om ladingen van de ene werkplek naar de andere te verplaatsen - zonder bestuurder! Dit bespaart lange loopafstanden en uw personeel kan aan andere taken werken.
 
LEO Custom voertuigen hebben geen dure IT-infrastructuur nodig. Ze werken op accu, zodat gangpaden en loskade vrij blijven van kabelgoten. Het plug&play-systeem zorgt ervoor dat de instellingen worden geactiveerd zonder dat een fysieke tussenkomst van de gebruiker nodig is.
 
 
Waarom de aankoop van een LEO Custom overwegen?
Uw voordelen in een oogopslag:
- Snel rendement op de investering: Korte terugverdientijden en optimale schaalbaarheid.
- Magazijnmedewerkers hebben geen speciale opleiding nodig: Eenvoudige, vanzelfsprekende bediening en installatie zonder uitgebreide training.
- Geen dure IT-infrastructuur nodig: LEO werkt zonder WLAN of centrale computer.
- Gemakkelijk te bedienen: LEO kan bediend worden met een tablet of met barcodelezers.
- Optionele integratie van programmeerbare besturingscontrollers (PLC): Communicatie met magazijnbeheersystemen (WMS) en ERP-gebruikersinterfaces.

BITO-klanten profiteren nu al van de voordelen van LEO

Versandmanufaktur GmbH
De e-commerce fulfilment leverancier Versandmanufaktur heeft zijn interne goederenstroom geautomatiseerd met een LEO Locative.
SKF GmbH
Bij onze klant SKF GmbH in Berlijn kan men LEO Locative niet meer missen Parcours planning en LEO set-up waren in een mum van tijd voltooid.

Lees hier hoe BITO de LEO Locative bij de klanten integreerde.

LEO Custom kan wellicht ook uw logistiek ondersteunen.

Praat eens met onze LEO expert!

Een gratis en vrijblijvend gesprek met onze LEO expert reserveren voor de mogelijkheden in uw logistieke omgeving? Bel dan +32 3 870 99 00 voor een afspraak, onze LEO expert wacht om u te helpen! Of vul hier onderaan onze LEO CUSTOM webpagina het contactformulier in.
 
  
 
BITO verruimt je kennis.
Word lid van de Bito-Community en abonneer u op onze nieuwsbrief. We brengen boeiende onderwerpen, regelmatig alleen voor u gepersonaliseerde kortingen te gebruiken in onze webshop, Tips&Tricks zoals “waarom is het beter om voorraad te minimaliseren”… “wanneer heeft een consignatiemagazijn zin” …
 Onderwerp: Warehouse Management   Bedrijven: Bito Systems 
Lees Ook
X