Lees Ook

Pelican Rouge Coffee Roasters integreert EDI en SSCC-labeling

Voldoen aan eisen van klanten in de retail

Pelican Rouge Coffee Roasters integreert EDI en SSCC-labeling
Pelican Rouge Coffee Roasters, onderdeel van Selecta, is Europa’s grootste leverancier van koffieoplossingen en andere warme en koude drankvoorzieningen. Pelican Rouge serveert dag in dag uit, meer dan 15 miljoen consumenten wereldwijd dé perfecte koffie, via horeca, vending, retail, catering en food service.
Door de groei in retail implementeerde Pelican Rouge de Palletlabel SaaS portal en de geïntegreerde EDI oplossing van Type 2 Solutions. Hiermee kan Pelican Rouge voldoen aan de eisen van de retail en de GS1 standaard.

Realiseren groei

“Om verder te kunnen groeien in de retail moet Pelican Rouge flexibel in kunnen spelen op de wensen van iedere retailer. De elektronische berichten en de logistieke labels die wij maken moeten niet alleen voldoen aan de algemene specificaties van GS1 maar ook aan de specifieke eisen van de retailer. Door SSCC-labels en EDI te integreren in ons IT-landschap zorgt Type 2 Solutions ervoor dat we flexibel en in no-time kunnen voldoen aan deze eisen”, vertelt de logistiek manager van Pelican Rouge.

Eenvoudig inspelen op klant eisen

De geïntegreerde EDI-oplossing handelt het electronisch berichtenverkeer van zendingen, inkooporders en facturen af tussen Pelican Rouge en haar afnemers.
 
Met deze GS1 compliant totaaloplossing kan Pelican Rouge flexibel en eenvoudig inspelen op de eisen en wensen van verschillende retailers ten aanzien van labeling en electronisch berichtenverkeer.
 
De EDI order – to – cash flow is gedigitaliseerd en het proces van het printen van de SSCC-labels geautomatiseerd.

Website
X