Lees Ook

E-grocery orderverwerking

Betrouwbare, schaalbare automatisering die snelheid en efficiëntie verbetert

E-grocery orderverwerking
Als e-grocery verkoop groeit, heeft de groothandel een strategische aanpak nodig die same-day thuisleveringen en ophaalpunten ondersteunt. De juiste automatiseringstechnologie kan dit bieden en levert de nodige productiviteit en snelheid. Dankzij Swisslog hebben groothandelaars een waaier aan automatiseringsoplossingen om de juiste keuze te maken voor hun e-fulfillment strategie. 

Flexibele, data-driven, robotautomatisering

Swisslog automatische magazijnoplossingen kunnen uw e-grocery orderverwerking over manuele picking heen tillen.

Of het nu om een hub-and-spoke model gaat, een bolt-on winkelautomatiseringsaanpak, micro-fulfillment centers of een volledig automatische groothandelwinkel, Swisslog heeft zowel de kennis, als de automatiseringstechnologie en software om uw e-grocery verwerkingsstrategie te ondersteunen. 

Onze flexibele, data-driven en gerobotiseerde oplossingen geven de groothandelaars de mogelijkheid om tegemoet te komen aan de snelveranderende klantenvraag  en staan hen ondertussen toe om nieuwe technologieën te benutten als die zich voordoen.

Uw gids voor e-grocery

Ons nieuw e-book, “A Shopper’s Guide to E-Grocery Fulfillment,” geeft u een kijk op de verschillende gebruikte strategieën voor het introduceren van automatisering. Het onderzoekt ook de e-grocery automatiseringstechnologieën beschikbaar om u te helpen begrijpen welk het juiste systeem is voor uw operatie.

Lees meer
 Onderwerp: Warehouse Equipment WMS   Bedrijven: Swisslog 
Lees Ook
X