Lees Ook

Tijd en geld sparen bij orderpicken

Tijd en geld sparen bij orderpicken
Geautomatiseerde magazijnoplossingen zijn ideaal om het orderpicken efficiënter te maken. Familiebedrijf Hänel Büro- & Lagersysteme is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dergelijke geautomatiseerde systemen. Sinds midden 2015 is DDD Technics de officiële partner van deze marktleider voor België.
Hänel ontwikkelt en produceert al jaren hoogwaardige geautomatiseerde magazijnoplossingen, zoals de Rotomat® magazijnlift en het Lean-Lift® plateauliftsysteem. Deze systemen maken maximaal gebruik van de beschikbare hoogte van de ruimte tot 18 m en onderdelen worden geoptimaliseerd opgeslagen zonder ruimteverlies in de hoogte. Afhankelijk van de toepassing zijn systemen met verschillende maten en gewichten mogelijk. “De Hänel Rotomat® omvat draagsets afgestemd op de grootte en het gewicht van de goederen en is leverbaar in verscheidene modellen met een standaardbreedte van 3.270 of 3.420 mm en verschillende dieptes, goed voor een laadvermogen per draagset tussen 150 en 750 kg en tussen 3.000 en 14.000 kg voor het volledige systeem”, licht Dirk De Decker, zaakvoerder van DDD Technics toe. “De Lean-Lift® bestaat in modellen van 840 tot 4.460 mm breed, met keuze uit vier verschillende dieptes: 635, 825, 1.047 en 1.270 mm voor de opslag van goederen met een gewicht variërend van 300 tot 1.000 kg per plateau en een maximaal laadvermogen per systeem van 60.000 kg.” Beide systemen kunnen als standalone unit gebruikt worden, maar het magazijn kan ook stapsgewijs met meer modules vergroot worden, bij de Lean-Lift® zelfs gecombineerd over meerdere verdiepingen. Hänel hecht ook veel belang aan een eenvoudige en slimme besturing, onder meer via de SOAP webservice-interface, het softwarepakket HänelSoft® en de koppeling met Augmented Reality en Pick-by-Voice.

Officiële dealer voor België

DDD Technics uit Stekene staat in voor de verkoop, installatie, ingebruikstelling en dienst-na-verkoop in België. “Elk project start met een gesprek bij de klant, waardoor we de systemen perfect op de behoeften kunnen afstemmen”, stelt De Decker. “We hebben ook steeds een ruime voorraad tweedehands magazijnliften en paternosterkasten en ondersteunen klanten bij de verhuis of verkoop, het onderhoud of herstel van bestaande installaties, dit met een 24 op 24, 7 op 7 service.”
Tekst: Johan Debaere Beeld: DDD Technics
 Onderwerp: Warehouse Equipment WMS 
Lees Ook
X