Lees Ook

Verschillende soorten trapliften

Verschillende soorten trapliften
Wanneer je ouder wordt en minder mobiel bent, kan een traplift een goede oplossing zijn. Zo belast je de spieren minder en wordt van boven naar beneden gaan makkelijker. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten trapliften om uit te kiezen, elk met een eigen prijskaartje.
 
Zo kun je kiezen uit een traplift met een manuele of met een automatische bediening. Er zijn trapliften met bocht en zonder bocht. Bij een traplift met een bocht kun je ook weer kiezen uit de binnen- of buitenbocht.

Trappen met of zonder bocht

Verder zijn er drie soorten trappen. Trappen zonder bocht, met een bocht en trappen met meerdere bochten. Bij een trap zonder bocht is het plaatsen van de lift het meest eenvoudig, en dus het meest goedkoop. Dit komt omdat de rails dan makkelijker te plaatsen is.
 
De prijs voor een rechte trap, kan al vanaf € 2.750. Bij een trap met een bocht ligt dit al rond de € 5.000 en bij een trap met meerdere bochten rond de € 6.000. Dit is uiteraard weer afhankelijk van de verdere extra opties die je wilt toevoegen aan de trap.
 
Bekijk alle verschillende soorten trapliften en klik als je prijzen van trapliften wilt vergelijken.
 
Lees Ook
X