Lees Ook

De eenvoudige manier om energie en geld te besparen: draag thermische kleding!

De eenvoudige manier om energie en geld te besparen: draag thermische kleding!
Wist u dat, in tegenstelling tot een magazijn, het isoleren van het lichaam veel energie-efficiënter is? Ons eigen lichaam creëert warmte en daarom helpt het dragen van een thermische onderlaag, muts of lichtgewicht jas de lichaamstemperatuur te regelen wanneer de buitentemperatuur laag is. Een eenvoudige en effectieve manier om de energiecrisis deze winter te bestrijden!
 
FlexiTog, ’s werelds toonaangevende merk van thermische werkkleding, is al meer dan 43 jaar op deze markt actief. De thermische kleding van het bedrijf wordt wereldwijd ingezet in koelhuizen en diepvriesruimtes, waar mensen bij temperaturen tot -40°C werken.
 
Op basis van een gemiddeld magazijn van 340.000m² is in het Verenigd Koninkrijk bewezen dat u tot 10% op de verwarmingskosten kunt besparen, gewoon door de verwarming één graad lager te zetten*. Maar door een thermische laag aan de kleding van uw medewerkers toe te voegen, kunt u tot 40% op de energiekosten besparen*. Om die reden levert FlexiTog al aan de grootste distributiebedrijven in het Verenigd Koninkrijk. FlexiTog biedt een combinatie van energiebesparende kits, waaronder thermische onderlagen, mutsen en handschoenen, die vlot verkrijgbaar zijn en online kunnen worden gekocht via deze link
 
Door een deel van het bespaarde geld te investeren in uw medewerkers die deze winter bij koude temperaturen werken, houdt u hen warm en comfortabel, wat op zijn beurt de productiviteit en efficiëntie verhoogt én een constructieve cultuur creëert.
 
Ga voor meer informatie naar https://www.flexitog.eu/nl/ of bel +44 (0)1692 400 300.
 
*gegevens van externe bronnen

 
 Onderwerp: Warehouse Management 
Lees Ook
X