Lees Ook

Verbeteren van magazijnbeheer met Priority ERP

Eastronics slaagt erin processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen met geavanceerde flexibiliteit en aangepaste workflow-functies.

Verbeteren van magazijnbeheer met Priority ERP
Eastronics, een toonaangevende producent en distributeur van elektronische componenten, test- en meetinstrumenten en embedded technologiesystemen, was op zoek naar een geavanceerde ERP-oplossing met een geïntegreerd WMS om zijn magazijnbeheer te automatiseren en processen te stroomlijnen.

Na evaluatie van drie toonaangevende ERP-systemen koos Eastronics voor Priority vanwege de geavanceerde flexibiliteit en de mogelijkheid om aangepaste workflows en processen op te zetten en bij te houden.

Met de implementatie van Priority ERP en WMS kon Eastronics de werklast van zijn IT-teams stroomlijnen, de productiviteit en efficiëntie verhogen en het magazijnbeheer automatiseren. Dit resulteerde in de nauwkeurige plaatsing van duizenden ontvangen artikelen, goederen en pallets, en een vermindering van de benodigde mankracht.

Dankzij Priority heeft Eastronics zijn magazijnbeheer volledig geautomatiseerd en kan het bedrijf zijn processen optimaliseren en zijn productiviteit en efficiëntie verhogen.
 Onderwerp: Digital Business   Bedrijven: Priority Software 
Lees Ook
X