Lees Ook

X-PTS shuttlesysteem

Moderne orderpicksystemen

X-PTS shuttlesysteem
Orderverzamelen behoort tot de kerntaken van een magazijn. De noodzaak om de productiviteit te verbeteren is toegenomen, vanwege het belang om sneller te reageren op bestellingen, steeds meer kleinere en diverse aankopen en het aanpassen van de processen voor elk verkoopkanaal. In een tijd waarin het vinden van personeel steeds moeilijker wordt, is automatisering essentieel geworden. Ook is  werkcomfort een belangrijk element; pickfouten kunnen uw bedrijf immers veel geld kosten.

Daarom ontwerpt Savoye oplossingen met een perfecte combinatie van prestaties en ergonomie. Het gaat om efficiënt werken, de creatie van ergonomische werkplekken voor de operator, het minimaliseren van fouten en het creëren van goede werkomgevingen. Wij bieden orderverzamelsystemen die werkcomfort combineren met productief orderverzamelen.

Een fraai voorbeeld is ons X-PTS shuttlesysteem voor de in- en uitslag van lichtere producten. Deze schaalbare oplossing bestaat uit shuttles voor de horizontale verplaatsingen in de gangpaden, liften voor de verticale verplaatsingen, transportbanen en de software voor de complete aansturing. Ergonomische werkstations zorgen voor een systeem met een ongekende output. 

Ook biedt Savoye moderne robot oplossingen, bijvoorbeeld met Autonomous Case-handling Robots (ACR), die ook verticaal bakken kunnen opslaan.
 Onderwerp: Warehouse Management   Bedrijven: Savoye Logistics 
Lees Ook
X