Lees Ook

JIVARO

Automatisch verpakken

JIVARO
Het automatiseren van verpakkingsprocessen verbetert de productiviteit en betrouwbaarheid van de processen zodat er beter en sneller kan worden verzonden. Daarnaast zal de klant onder de indruk zijn van de kwaliteit van de ontvangen pakketten. Automatisering moeten daarom gepaard gaan met concrete antwoorden op het gebied van bescherming en veiligheid van pakketten of het aanpassen van de verpakking op de inhoud.

Ons assortiment verpakkingsmachines maakt het mogelijk om het hele proces te automatiseren, van het vormen van dozen tot het afsluiten, inclusief het fixeren van fragiele producten.

Het paradepaardje zijn de JIVARO machines. Ze passen namelijk de hoogte van pakketten aan op de ingevoegde producten en daardoor kan een zo klein mogelijk volume naar de klant worden verzonden. De Jivaro machine biedt een prima verhouding tussen kosten en verzendvolume en helpt om de CO2-uitstoot te verminderen. Dit milieuvriendelijke voordeel is een belangrijk keuzeaspect voor uw klanten. Personalisatie van dozen is een ander belangrijk voordeel.
 Onderwerp: Warehouse Management   Bedrijven: Savoye B.V. 
Lees Ook
X