Menu Login Registreren MijnBIB
  • actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 80953
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
IFS groeit in servicemanagement met overname WorkWave

IFS groeit in servicemanagement met overname WorkWave

Het Amerikaanse WorkWave LLC is een leverancier van schaalbare Software-as-a-Service-cloudoplossingen voor field service- en last mile delivery-bedrijven en voor de logistieke branche. WorkWave bedient met name kleine en middelgrote servicebedrijven en focust in het bijzonder op bedrijven actief in ongediertebestrijding, tuinen en beplanting, schoonmaak, verwarming, installatie en koeling, loodgieterswerk, elektrische installaties en transport.

De SaaS-oplossingen van WorkWave zorgen voor de naadloze integratie van kantoor en buitendienst. Daardoor kan een servicebedrijf backoffice-taken, zoals planning, roosters en facturering, gemakkelijk stroomlijnen. Ook zorgen de oplossingen voor een beter inzicht in de activiteiten van de buitendienst en voor automatisering van de marketing en sales. Dat moet leiden tot hogere efficiëntie lagere kosten, een grotere omzet en meer tevreden klanten.

In het hoofdkantoor van WorkWave in Holmdel, New Jersey, ondersteunen 260 medewerkers meer dan 7.300 klanten die voornamelijk in de VS gevestigd zijn.

De overname is naar verwachting in het vierde kwartaal van 2017 afgerond.
X