Menu Login Registreren MijnBIB
  • actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 81025
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
ID Logistics huldigt in Moskou logistiek platform voor Yves Rocher in

ID Logistics huldigt in Moskou logistiek platform voor Yves Rocher in

Het logistiek centrum is gelegen in Obukhovo, op ongeveer 40km van Oost-Moskou. Het platform heeft een oppervlakte van 12.500m² en biedt werkgelegenheid aan 200 medewerkers. Het staat in voor de dagelijkse belevering van 370 winkels in Rusland en de e-commerce activiteiten van Yves Rocher, goed voor zo’n 6.000 orders per dag. 
 
Het logistiek platform heeft 4.500 verschillende SKU’s onder dak en zorgt voor de goederenontvangst, opslag, picking, ordervoorbereiding, laden en retourbeheer. Ook worden er bijkomende activiteiten uitgevoerd zoals co-packing en herlabelen. ID Logistics ontwikkelt verder een logistieke oplossing voor e-commerce, aangepast aan de klant. Bovendien moet een on-site installatie van de Russische Post de verzending van de orders op recordsnelheid brengen.
 
Dit nieuwe platform brengt het totale aantal sites dat ID Logistics in Rusland beheert, op zeven. De aanbieder zette in 2013 voor het eerst voet aan wal in Rusland, waar het ondertussen bijna 1000 medewerkers telt. Klanten zijn er Auchan, Metro, Mvideo, Bacardi en de Russische voedingsretailer X5 Retail Group.
 
X