• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 82857
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Alcorta traceert auto-onderdelen met Zetes-serialisatieoplossing

Alcorta traceert auto-onderdelen met Zetes-serialisatieoplossing

De Alcorta Forging Group ontwikkelt en produceert auto-onderdelen. Om zijn productieproces volledig onder controle te krijgen, was Alcorta op zoek naar een oplossing voor traceerbaarheid tijdens het hele productieproces, van de basismaterialen in de fabriek tot aan de levering van het eindproduct. Daarnaast wilden ze ook de werkzaamheden bijhouden die uitgevoerd worden door externe partners gedurende de productiecyclus.
 
Aanbieder van identificatie- en mobiele oplossingen Zetes implementeerde een track & trace-oplossing, gebaseerd op de verpakkingsidentificatieoplossing ZetesAtlas en het track & trace-platform ZetesOlympus.
Tijdens de verschillende fasen van de productiecyclus beheert ZetesAtlas de handmatige of geautomatiseerde unieke identificatie en serialisatie van de verschillende logistieke units (item, doos, pallet). De oplossing zorgt ook voor gegevensaggregatie en slaat alle bijbehorende gebeurtenissen op in de ZetesOlympus track & trace-repository. Het beheert de serialisatie- en aggregatieprocessen in de Alcorta-fabriek en in de fabrieken van de externe partners.
Daardoor beschikt Alcorta nu over volledige visibiliteit van het onderdelenproductieproces, kan het direct reageren op vragen en incidenten en kan het, wanneer nodig, de retourlogistiek efficiënter beheren.
 
X