• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 88581
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Hyster brengt nieuwe reeks compacte stapelaars voor krappe ruimtes

Hyster brengt nieuwe reeks compacte stapelaars voor krappe ruimtes

De nieuwe stapelaars uit de S1.0E-1.2E-serie kunnen ladingen tot 1,2 ton tot een hoogte van 2,38 meter heffen, of lichtere ladingen tot een hoogte van maximaal 4,18 meter. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en te manoeuvreren in toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is, vooral in smalle gangpaden. Hyster noemt de stapelaar dan ook uitermate geschikt voor de detailhandel, bijvoorbeeld doe-het-zelfzaken of supermarkten.
 
De nieuwe compacte stapelaars zijn multi-inzetbaar en geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals het transporteren van goederen van of naar een ontvangstdok of verzamelplaats. De stapelaar is verder handig bij het ondersteunen en samenstellen van pakketten, assemblage, productieprocessen of lijnaanvoeractiviteiten. De vorken kunnen ook worden aangepast aan een ergonomische werkhoogte voor orderverzameling.
 
Gebruikers hebben door de mast heen een optimaal overzicht op de werkvloer. De vorken zijn duidelijk zichtbaar en doordat de stapelaar nauwkeurig reageert, moet dat verder bijdragen aan snellere cycli en minder productschade. De rijsnelheid is beperkt tot 6 km/u.
 
De stapelaar is verkrijgbaar met een eentraps FFL-mast (Full Free Lift) of tweetraps NFL-mast (Non-Free Lift). Als optie kan een toegang tot de truck met pincode worden toegevoegd. Ook kan de truck klaargemaakt worden voor coldstore-toepassingen. Verder zijn er diverse opties voor last- en aandrijfwielen en kan de truck worden voorzien van het Hyster Tracker systeem. Dat systeem geeft inzicht in de prestaties van de machinevloot zoals kostenbeheer, productiviteit en impactregistratie.
X