• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 92416
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Supermarktketen Shufersal automatiseert met Knapp

Supermarktketen Shufersal automatiseert met Knapp

Shufersal staat in Israël bekend als een van de belangrijkste supermarktketens. Om zijn service te verbeteren, besloot de retailer te investeren in zijn logistieke infrastructuur voor de online store Shufersal Direct. De organisatie zal een beroep doen een sterk geautomatiseerde logistieke oplossing van Knapp, die Shufersal moet toelaten om klantenorders sneller en met een nog hogere kwaliteit uit te leveren.
Als antwoord op de klantenvraag startte Shufersal in 2013 zijn online store, waarbij de klant zijn boodschappen thuis kan laten leveren. Elke week bestellen tienduizenden klanten al via Shufersal en elk jaar blijft dat aantal stijgen. Intussen komt meer dan 10% van de omzet al uit online sales.

In de toekomst wordt de OSR Shuttle Evo van Knapp het hart van het magazijn binnen de regio Tel Aviv. Dat systeem zal instaan voor de goederenopslag, het bufferen van orders en de aanlevering aan werkstations en verzendzones. De orders zullen semi-automatisch op de ergonomische Pick-it-Easy werkstations worden verzameld.
X