• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 92484
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Gefco pakt uit met stemgestuurde track & trace tool

Gefco pakt uit met stemgestuurde track & trace tool

Gefco, gespecialiseerd in autologistiek en industriële supply chain diensten, werkt met Smart Speaker-technologie voor de lancering van een unieke trackingtool. Die wordt aangestuurd door stemgeluid in combinatie met logistieke software Cargowise. De nieuwe oplossing is ontwikkeld door Gefco's Freight Forwarding-divisie voor klanten die een performante real-time monitoring nodig hebben voor tijdsgevoelige zendingen.
 
De nieuwe tool heet Tracy en gebruikt Wisetech Global's logistieke software Cargowise via functionaliteit op de smart speaker. Hiermee kunnen klanten belangrijke informatie over hun verzendingen verkrijgen, waaronder de herkomst, de bestemming, het vlucht-/scheepsnummer en de verwachte/werkelijke aankomst via een eenvoudige spraakopdracht. Tracy zal het traditionele track & trace-aanbod van Gefco aanvullen, waaronder GEFC@nnect, dat klanten via een online portaal een hoge traceerbaarheid biedt.
 
Gefco Group heeft de nieuwe technologie intussen al met succes aan klanten getoond voor de geplande lancering. Dit is volgens de dienstverlener de eerste stap in de evolutie van de tool, met verdere updates voor nog meer functionaliteit, inclusief een mogelijke verbinding met vlucht- en mariene volgdiensten.
X